ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
μια off topic ερωτηση
ποια η διαφορά τιμης 85-90?
Σίγουρος δεν είμαι αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.Βρε παιδιά είναι σίγουρο ότι η οθόνη προβολής δεν παίζει
κανένα απολύτως ρόλο σ'αυτό;;;:431:
μια off topic ερωτηση
Κατσε να βγουν με το καλο πρωτα...:126:Ενα αλλο παιδι απο περιφερεια θελει να μαθει αν θα γινει μια αμεση συγκριση με τους καινουργιους 3D της JVC που οπου να ναι ερχονται και στο ελλαντα. και παλι ευχαριστουμε για την παρουσιαση και τις οποιες πληροφοριες αποκομισαμε απο αυτο το νημα.
Ο Σκαφάτος ότι... θυμάται χαίρεται Γιώργο μου, :204: σίγουρα μιλάμε για το ίδιο πράγμα, μην ανησυχείς... :126:
Κύριοι καλησπέρα και δύο ερωτήσεις που ως κάτοχος VW85 νομίζω... δικαιούμαι... :116:
1. Σε 2D είναι ο 90άρης σε κάτι καλύτερος από τον 85άρη;
Ειναι σε ΟΛΑ, πολυ καλυτερος δυστυχως (Εγω εχω τον 80ρη). Οταν δεις διπλα-διπλα τον 90ρη με τον 85ρη,οπως τους ειδα εγω προχθες, θα καταλαβεις......
και του 85αρη?:112:Πλεον η νεα τιμη καταλογου του 90αρη ειναι 5490 + ΦΠΑ:126:
Παραμενει ως εχει.και του 85αρη?:112:
Λοιπον φιλε Nelson,εχουμε και λεμε. 1) Στην κινηση οταν τον ειχα πρωτοδει φευγαλεα για 3-4 λεπτα,ειχα διατυπωσει μερικες επιφυλαξεις,γιατι ειδα σε καποιες σκηνες καποια μικρα θεματακια.Τα θεματακια λοιπον υπαρχουν ακομα,αλλα σε ταυτοχρονη θεαση με τον 85 ,διαπιστωνεις οτι ο 90ρης τα περναει ομαλοτερα.Το Motionflow του ειναι βελτιωμενο,αλλα οχι αλανθαστο ακομα.Εγω περιμενα στον 90ρη να εχουν λυθει ΟΛΑ τα προβληματα στην κινηση. 2) Το crosstalk ειναι υπαρκτο, σε μερικες σκηνες εντονο,σε αλλες οχι και τοσο,αλλα το 3D εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει γενικως,και θεωρω οτι εχει πολλη δουλεια ακομα μπροστα του για να πιασει και να επικρατησει σαν ειδος προβολης. 3)Μέχρι στιγμής έχω καταγράψει διαφορετικές απόψεις από ανθρώπους
που τον είδανε:Τα Triad Platinum εκεί γύρω πως παίζανε;;;:136:
- στην κίνηση
- στο crosstalk
- στην φωτεινότητα
- στο κατά πόσο είναι καλύτερος του 85άρη:137:
Υ.Γ Ωχ-μπλέξαμε και τον Runco;;;:135:
Την οποια πλεον πλησιασε επικινδυνα.(οι τιμες που ειδατε στο skroutz δειχνουν street price για τον 85 και τιμη καταλογου για τον 90)4) Eιναι σημαντικα καλυτερος απο τον 85ρη σε ολα,εκτος ισως απο την τιμη του..