Sony vw100

Reaction score
279
Καλησπεριζω τους φιλους της μεγαλης εικονας. Εχω την εξης απορια, αγορασα τον συγκεκριμενο προβολεα με 800 περιπου ωρες λειτουργιας, πιστευετε οτι εχει πεσει η φωτεινοτητα του ,γιατι δεν τον εχω δει με καινουργια λαμπα για να ξερω. Αν υπαρχει καποιος που τον εχει θα εκτιμουσα τη γνωμη του ευχαριστω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.886
Δεν τον είχα, αλλά από φίλο που τον είχε ξέρω ότι έπεφτε γρήγορα η φωτεινότητά του.

Λογικά θέλει αλλαγή, την οποία δεν πιστεύω να συμφέρει σήμερα.

Αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις, κάτσε στ' ''αυγά'' σου, γιατί και να υπάρχει η λάμπα πιστεύω θα είναι ακριβή.

Reaction score
8.350
αν θυμάμαι καλά αυτος είναι ο RUBY με τη Ξενον!!!(ωχ που μπλέχτηκες!!)που ειχε καποτε ο Μπαμπης(ενας φιλος μας), ειχε χαμηλή φωτεινότητα γενικως παντως.Είναι πιθανον να μην εχει πεσει σημαντικά η φωτεινότητα και παλι να σου φαινεται χαμηλά.
Η λαμπα δυστυχώς πρεπει ναναι πανακριβη.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Είναι όντως ο Ruby με την xenon, που είχα κι εγώ κάποτε. Δυστυχώς η φωτεινότητά του πέφτει ραγδαία, ενώ η λάμπα του στοίχιζε περίπου 800 €...

Reaction score
279
Εχω ρωτησει παιδια, η λαμπα κανει 830 ευρο και ειναι ξενον η φωτεινοτητα του δεν ειναι μεγαλη ειναι στα 1000 lumen οταν κυκλοφορισε ηταν απο τους καλυτερους, και με τσουχτερη τιμη 6500ε περιπου νομιζω . δεν ξερω αν παιρνεις κατι αντιστιχο με λιγο παραπανω απο το κοστος της λαμπας σημερα.
[DOUBLEPOST=1452199215][/DOUBLEPOST]
Είναι όντως ο Ruby με την xenon, που είχα κι εγώ κάποτε. Δυστυχώς η φωτεινότητά του πέφτει ραγδαία, ενώ η λάμπα του στοίχιζε τότε όσο πήγε μτχ ο προβολέας, δηλαδή 800 €...
ακριβως τοσο τον πηρα 750 για την ακριβεια

Reaction score
8.350
Εχω ρωτησει παιδια, η λαμπα κανει 830 ευρο και ειναι ξενον η φωτεινοτητα του δεν ειναι μεγαλη ειναι στα 1000 lumen οταν κυκλοφορισε ηταν απο τους καλυτερους, και με τσουχτερη τιμη 6500ε περιπου νομιζω . δεν ξερω αν παιρνεις κατι αντιστιχο με λιγο παραπανω απο το κοστος της λαμπας σημερα.
φιλε μου πανε παρα πολλα χρόνια που τον εχω δει,αλλα δεν εβγαζε 1000 λουμεν ουτε στο ονειρο του.Δεν θυμαμαι ποσα τον δίνανε,θα παω να δω από περιέργεια αλλα αποτι γραφανε βγαλε.

Reaction score
279
φιλε μου πανε παρα πολλα χρόνια που τον εχω δει,αλλα δεν εβγαζε 1000 λουμεν ουτε στο ονειρο του.Δεν θυμαμαι ποσα τον δίνανε,θα παω να δω από περιέργεια αλλα αποτι γραφανε βγαλε.
εχεις δικιο βρηκα το hi teac του 2007 που τον ειχε δοκιμη 800 λεει

Reaction score
8.350
7000 περιπου επαιζε πολυ καλα δυσκολα ποσα για την εποχη.
καλα εσυ λες τον λεηζερ.Σιγα ρε συ.Εγω λεω τον φτηνο που επαιζε δίπλα.Εν πασει περιπτώσει ας σου προτείνουν και τα αλλα παιδια αν θες να αγοράσεις καποιον προβολεα κοντα στα λεφτα της λαμπας του ΣΟΝΥ.

Reaction score
279
καλα εσυ λες τον λεηζερ.Σιγα ρε συ.Εγω λεω τον φτηνο που επαιζε δίπλα.Εν πασει περιπτώσει ας σου προτείνουν και τα αλλα παιδια αν θες να αγοράσεις καποιον προβολεα κοντα στα λεφτα της λαμπας του ΣΟΝΥ.
ρε παιδια ξερετε τι γινεται ριχνουμε λεφτα σε προβολικα και αλλα για το σινεμα και καμια ταινια της προκοπης δε βγαινει.

Reaction score
8.350
ρε παιδια ξερετε τι γινεται ριχνουμε λεφτα σε προβολικα και αλλα για το σινεμα και καμια ταινια της προκοπης δε βγαινει.
πολλά πράγματα όχι,δικιο εχεις,αλλα ολο και κατι θα δείς και θα ευχαριστηθείς.Αξιζει το προβολικο φιλε μου.Εγω εχω προβολικα κλεινω 20 χρονια τωρα,και δεν το μετάνιωσα ποτέ.Αλλα πράγματα εχω μετανιώσει μπόλικα...χαχαχχα

Reaction score
279
πολλά πράγματα όχι,δικιο εχεις,αλλα ολο και κατι θα δείς και θα ευχαριστηθείς.Αξιζει το προβολικο φιλε μου.Εγω εχω προβολικα κλεινω 20 χρονια τωρα,και δεν το μετάνιωσα ποτέ.Αλλα πράγματα εχω μετανιώσει μπόλικα...χαχαχχα
απο πολυκαναλο ενισχυτη τι εχεις δημητρη?

Reaction score
8.350
απο πολυκαναλο ενισχυτη τι εχεις δημητρη?
τίποτα το ιδαίτερο έναν παλιο yamaha,θα σε γελασω,δεν θυμαμαι το μοντελο,δεν ασχολήθηκα πολύ με τον ηχο ποτέ,ειμαι της εικονας,εκει εχουμε φάει χρόνια με το κουτάλι να ψειρίζουμε με τους αλλους παλαβούς εδώ μέσα χαχαχαχα

Reaction score
279
τίποτα το ιδαίτερο έναν παλιο yamaha,θα σε γελασω,δεν θυμαμαι το μοντελο,δεν ασχολήθηκα πολύ με τον ηχο ποτέ,ειμαι της εικονας,εκει εχουμε φάει χρόνια με το κουτάλι να ψειρίζουμε με τους αλλους παλαβούς εδώ μέσα χαχαχαχα
καλα κανεις δεν αξιζει να δωσεις πολλα για πολυκαναλο εγω πηρα τον 4310 και το μετανιωσα με αυτα τα λεφτα επαιρνα προενισχυτη av μεταχ. που θα επαιζε και καλυτερα ετσι και αλλιως και αυτον προενισχυση τον δουλευω.

Reaction score
8.350
καλα κανεις δεν αξιζει να δωσεις πολλα για πολυκαναλο εγω πηρα τον 4310 και το μετανιωσα με αυτα τα λεφτα επαιρνα προενισχυτη av μεταχ. που θα επαιζε και καλυτερα ετσι και αλλιως και αυτον προενισχυση τον δουλευω.
δεν ξέρω εξαρτάται,επειδη δεν ασχολούμαι εγω δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει.Αλλοι εχουν ωραία συστήματα και τα απολαμβάνουν.Προσωπικά θα εριχνα λεφτα σε απλο στερεοφωνικο σύστημα κλασης,πράγμα που παντα ηθελα και δεν εκανα ποτέ,και τωρα δεν εχω τα λεφτά,αχαχαχα

Reaction score
279
δεν ξέρω εξαρτάται,επειδη δεν ασχολούμαι εγω δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει.Αλλοι εχουν ωραία συστήματα και τα απολαμβάνουν.Προσωπικά θα εριχνα λεφτα σε απλο στερεοφωνικο σύστημα κλασης,πράγμα που παντα ηθελα και δεν εκανα ποτέ,και τωρα δεν εχω τα λεφτά,αχαχαχα
συμφωνω

Reaction score
79
Στοu service menu του sony αν πας στην ρυθμιση για την ιριδα και την ανεβασεις απο το 650 που ειναι απο το εργοστασιο στο 1000 θα κερδισεις 20-30% παραπανω φωτεινοτητα. Στο avsforum στην σηζητηση για τον ruby γραφουν πως θα μπεις στο service menu.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.108
Members
38.652
Νεότερο μέλος
daskalos87