Sony Xperia Z: Αναφορές για περιπτώσεις «αιφνίδιου θανάτου»

Reaction score
26
Λειτουργικό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει σε κάποιες περιπτώσεις το νεοεισαχθέν στη διεθνή αγορά Sony Xperia Z, βάση αναφορών από μερικούς χρήστες και συνάμα πρώτους κατόχους της συσκευής, που μιλούν για το φαινόμενο του λεγόμενου «αιφνίδιου θανάτου», με την συσκευή να κλείνει χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Το ολοκληρωμένο άρθρο περιέχει ακόμη 1.217 bytes...

Πηγή: myphone.gr

Reaction score
118
Απάντηση: Sony Xperia Z: Αναφορές για περιπτώσεις «αιφνίδιου θανάτου»

10 μέρες αγκαλίτσα το έχω αυτό το τέλειο κινητό και τέτοιες αηδίες που κλασικά πάντοτε οι "πολέμιοι" μιας μάρκας βγάζουν, δεν μου κάνει.
Άλλωστε το λέει και το άρθρο. "Κάποιες", "μερικοί"! Αλλα το μερικές και μερικοί όταν το ακούει ο υποψήφιος αγοραστής, αμέσως θα περάσει αρνητική σκέψη στο μυαλό του. Εκεί λοιπόν στοχεύει πολλές φορές το κάθε τέτοιο άρθρο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Από πότε η ενημέρωση είναι θάψιμο????

Φυσικά και πρέπει να διαβάζουμε σωστά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνει ένα πρόβλημα και να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.781

Για να σε δω τώρα κύριε
τι θα πεις! :cool:

Reaction score
118

Το... πολύ λίγες με καλύπτει. Αυτό ακριβώς έγραψα και εγώ αγαπητέ α μπε σε ντέ. Η λάσπη όμως απ'την άλλη, πετάχτηκε και ορισμένοι υποψήφιοι αγοραστές επηρεάστηκαν.
Τέλος πάντων. Δεν είμαι υπερασπιστής εταιριών όπως κάνουν άλλοι αλλα θεωρώ πως είναι μια συσκευή πολύ τίμια που δεν εκμεταλλεύεται εμπορικότητες όπως πχ η άπλ που εαν είχε τα χαρακτηριστικά του Ζ σε μια συσκευή της και σε συνάρτηση με τις τιμές που προσφέρει τις συσκευές της θα έπρεπε να το τιμολογήσει στα 1200 ευρώ. Έλεος θα πω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll