Sony Xplod ηχεία +china ενισχυτής στο pc

Reaction score
0
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα τις γνωμες σας στο προβλημα μου.Λοιπον εχω ενα ζευγαρι ηχεια Sony Xplod 180w (90w+90w 180peak και 30w rated) στα 4Ω που αρχικα προοριζονταν για αμαξι.Τα ηχεια ειναι αυτα:

και θα ηθελα να τα συνδεσω με τον υπολογιστη μου.Οποτε βγηκα στην αγορα και βρηκα ενισχυτη στα watt που θελω απο 50€ εως 75€ (αναλογα μαρκας και ποιοτητας). Σκεφτηκα μηπως την βγαλω πιο φτηνοδουλεια και ετσι εψαξα απο eBay και βρηκα αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180394928573&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 και δειτε τον μικρο διαλογο που ειχα με τον πωλητη:
Εγω: I want to know if i can connect this amp with my computer and with Sony X-plod 3way speakers 180Watts peak power and 30w rated power(90w+90w 4ohm) and if i'll have any problem.Thank you from Greece

Αυτος: I am sorry,we haven't the power lead of connect to computer.

Εγω: You mean the cable to connect?Dont worry about that i'll find some.But i want to know if i i'll have any problem with the power (watts)?
Sorry for my bad english.Thank you

Αλλο τον ρωτησα και αλλα μ'ελεγε.Τελοσπαντων, λετε να υπαρχει κανα προβλημα αμα γινει κανονικα η συνδεση, δηλαδη να συνδεσω την πρασινη υποδοχη του υπολογιστη (που ειναι για τα ηχεια) με την υποδοχη του ενισχυτη "MP3" ή στο R και L απο το audio input και τα καλωδια απο τα ηχεια στο audio output (+R- και -L+)?
Οσο για τις καμπινες θα γινουν αργοτερα απο ξυλο και πολυεστερα.Παιδια αμα μπορειτε να με βοηθησετε γιατι τα εχω τα ηχεια και καθονται γυρω στα 4-5 χρονια και τα βλεπω και τα λυπαμαι!!

Ευχαριστω προκαταβολικα
Στρατος

Reaction score
7.194
Απάντηση: Sony Xplod ηχεία +china ενισχυτής στο pc

Κανενα προβλημα δεν θα εχεις απλα θα πρεπει να βρεις ενα μετασηματιστη για να τροφοδοτησεις τον ενισχυτη απο το ηλεκτρικο δικτυο.Βεβαια ο ενισχυτακος αυτος δεν φαινεται και κατι το ιδιαιτερο,καλυτερα πηγαινε σε ενα καταστημα auto hifi και παρε απο εκει εναν ενισχυτη ή ενα radiocd,ετσι θα στησεις ενα μινι ηχοσυστημα και θα μπορεις να ακους μουσικη και απο τον υπολογιστη σου αλλα και οταν αυτος ειναι κλειστος. Στη θεση σου ομως θα πουλαγα οσο οσο τα ηχειακια αυτοκινητου και θα πηγαινα σε ενα ζευγαρι ενεργων ηχειων.Υπαρχει αναλογο θεμα για ηχεια υπολογιστη εδω

Reaction score
0

Να'σαι καλα για την απαντηση.Το σκεφτηκα και ειπα και να μην ειναι καλο νταξει 10 ευρω ειναι, σιγα!Ετσι η παραγγελια εγινε σημερα και βλεπουμε.Για ενισχυτη απο μαγαζι πηγα και οπως λεω και στο πρωτο post καναν 50-75€ και ειπα να την βγαλω φθηνοδουλεια και DIY :126:Οταν θα τον παραλαβω και τον λειτουργησω θα γραψω αμα τελικα αξιζαν τα 10€ ή οχι.

Reaction score
0

Σιγουρα τα ετοιμα θα ειναι καλυτερα απο αυτα που θα κανω εγω σαν ποιοτητα και τελικο αποτελεσμα αλλα αυτο με τα ηχεια θελω να το κανω καιρο οποτε βλεπουμε.Ετσι κι αλλιως για το δωματιο μου θα γινουν οποτε και να χουν ατελειες δεν πειραζει!Ευχαριστω για τις απαντησεις:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan