Sony Xr500

Reaction score
0
Παρήγγειλα την παραπάνω βιντεοκάμερα από e-shop στα 1025 ευρώ και θα την παραλάβω αύριο ή μεθαύριο. Πιστεύετε ότι έκανα καλή επιλογή όσον αφορά τη σχέση κόστους-απόδοσης; Γενικά θεωρείται κορυφαία βιντεοκάμερα. Μήπως δίνω τσάμπα λεφτά; Να το ξανασκεφτώ και να ακυρώσω την παραγγελία όσο προλαβαίνω;:111:

Reaction score
3
Απάντηση: Sony Xr500

Όταν παίρνεις κάτι καλό ή κορυφαίο (εφόσον είναι), ποτέ δεν δίνεις τσάμπα λεφτά.
Το μόνο ίσως που έπρεπε να σκεφτείς, είναι αν θα σου αρκούσαν τα χαρακτηριστικά ενός φθηνότερου αλλά εξίσου καλού μοντέλου.
Δες εδώ (http://www.sony.gr/comparison/hdrxr200ve.cen/hdrxr520ve.cen/hdrxr105e.cen)

Reaction score
0

με ενδιαφερει η μεγιστη δυνατη ποιοτητα στην handycam. την εχω παιξει λιγο τη βιντεοκαμερα. ειναι πολυ καλη. αλλα δεν εχω δει ακομα πολλα ρεαλιστικα σεναρια στην πραξη....:142:

Reaction score
0

Αγορασα την xr500 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Επιδοξοι σκηνοθετες σας την προτεινω με 1000 μιας και η βιντεοκαμερα συμπεριφερεται αψογα στο φωτισμο που ισως να φτιαξετε και επισης εχει την επιλογη για να γραφεις σε απολυτο σκοταδι που οντως δουλευει τελεια και μπορειτε να κανετε ακομα και spooky effects...:111:

Reaction score
8

την συγκεκριμενη καμερα εχω παραγγειλει κι εγω και ειναι οντως κορυφαια. Ιδιαιτερα σε σκηνες τραβηγμενες σε εσωτερικο χωρο, δεν εχει κανεναν απολυτως ανταγωνιστη να την πλησιαζςει.

Reaction score
0

θα παρατηρησεις κατι κολληματακια οταν πρεπει να εστιασει πολλες φορες. αλλα μαλλον φταιει ο τροπος που το κανω εγω... Ειναι καταπληκτικη!:107:

Reaction score
0

παιδια σκεφτομαι να την παρω τωρα τα Χριστουγεννα. Ειναι οντως καταπληκτικη? Κατι που θα πρεπει να ξερω απο πριν?
Υπαρχει καποια αλλη (αλλη μαρκα) που να ειναι πιο καλη ? με ενδιαφερει η ποιοτητα HD και το πεντακαναλος ηχος...

Reaction score
3

Εκτός από τη Sony, υπάρχουν και οι Canon, Panasonic.
Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να σου πω, μιας και δεν τις έχω πιάσει στα χέρια μου να ασχοληθώ και ότι ξέρω είναι από τις γνώμες των μελών εδώ αλλά και γενικά από το διαδίκτυο.

Reaction score
0

Οπα και κατι ακομα...
Θα βρίσκομαι στην Αμερικη τα Χριστούγεννα. Μπορω να την πάρω απο κει? Θα παίζει ΟΚ με τις τηλεοράσεις εδω...? PAL Και SECAM κλπ ???

Reaction score
0

Εκτός από τη Sony, υπάρχουν και οι Canon, Panasonic.
Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να σου πω, μιας και δεν τις έχω πιάσει στα χέρια μου να ασχοληθώ και ότι ξέρω είναι από τις γνώμες των μελών εδώ αλλά και γενικά από το διαδίκτυο.
Ναι οκ, αλλα καποιο μοντελο στα επιπεδα του Sony HDR - XR500VE ?

Reaction score
3

Πριν λίγο καιρό έψαχνα κι εγώ αλλά σε λίγο χαμηλότερη κλιμακα, (περίπου κάτι σε Sony π.χ. XR200).
Είχα βρει και την Panasonic HDC-HS9 αλλά τελικά δεν προχώρησα σε αγορά.
Ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο, γιατί π.χ. το καινούργιο μοντέλο της Panasonic (HDC-HS300EGK), που νομίζω ότι είναι των ίδιων δυνατοτήτων με αυτο της Sony (XR500), δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Reaction score
0

Πριν λίγο καιρό έψαχνα κι εγώ αλλά σε λίγο χαμηλότερη κλιμακα, (περίπου κάτι σε Sony π.χ. XR200).
Είχα βρει και την Panasonic HDC-HS9 αλλά τελικά δεν προχώρησα σε αγορά.
Ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο, γιατί π.χ. το καινούργιο μοντέλο της Panasonic (HDC-HS300EGK), που νομίζω ότι είναι των ίδιων δυνατοτήτων με αυτο της Sony (XR500), δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.
Χμ... θα το κοιταξω αυτο που λες. Δεν το ηξερα. Ξερεις εαν μπορω να την παρω απο USA και να μην εχω προβλήματα ασυμβατότητας εδώ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88