- Reaction score
- 2
Ακόμη δεν πήρα τα 2 Ζ1010, το ένα είναι προβληματικό και θα γίνει αλλαγή. Ε, μου την έδωσε και πήγα και έψαξα για το V800 (είμαι τρελός, το ξέρω). Η διαθεσιμότητά του είναι πολύ περιορισμένη, γι' αυτό και δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω. Τελικά, εχτυπήθη από Γερμανό και αυτή τη στιγμή αρχίζω να το εξερευνώ. Θεωρητικά, έχει καλύτερη κάμερα από κάθε κινητό της αγοράς (όχι ότι με ενδιαφέρει αυτό), αφού εκτός από ανάλυση 1.3MP, έχει και 6 LEDάκια πολύ φωτεινά, που λειτουργούν ως φλας (αλλά και φακός), η δε κάμερα είναι περιστρεφόμενη.
Βέβαια, γνωρίζω ότι αφού πήρα ένα από τα πρώτα μοντέλα (με αντίστοιχο αρχικό λογισμικό), θα έχει σίγουρα "κουσούρια". Είδωμεν...
Περισσότερα, μετά τις πρώτες δοκιμές.
Α, μήπως κάποιος ενδιαφέρεται για ολοκαίνουριο Ζ1010 (non Vodafone Live) με τη τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού; Ακούω προσφορές!
Βέβαια, γνωρίζω ότι αφού πήρα ένα από τα πρώτα μοντέλα (με αντίστοιχο αρχικό λογισμικό), θα έχει σίγουρα "κουσούρια". Είδωμεν...
Περισσότερα, μετά τις πρώτες δοκιμές.
Α, μήπως κάποιος ενδιαφέρεται για ολοκαίνουριο Ζ1010 (non Vodafone Live) με τη τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού; Ακούω προσφορές!