SonyEricsson V800

Μηνύματα
562
Reaction score
2
Ακόμη δεν πήρα τα 2 Ζ1010, το ένα είναι προβληματικό και θα γίνει αλλαγή. Ε, μου την έδωσε και πήγα και έψαξα για το V800 (είμαι τρελός, το ξέρω). Η διαθεσιμότητά του είναι πολύ περιορισμένη, γι' αυτό και δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω. Τελικά, εχτυπήθη από Γερμανό και αυτή τη στιγμή αρχίζω να το εξερευνώ. Θεωρητικά, έχει καλύτερη κάμερα από κάθε κινητό της αγοράς (όχι ότι με ενδιαφέρει αυτό), αφού εκτός από ανάλυση 1.3MP, έχει και 6 LEDάκια πολύ φωτεινά, που λειτουργούν ως φλας (αλλά και φακός), η δε κάμερα είναι περιστρεφόμενη.

Βέβαια, γνωρίζω ότι αφού πήρα ένα από τα πρώτα μοντέλα (με αντίστοιχο αρχικό λογισμικό), θα έχει σίγουρα "κουσούρια". Είδωμεν...

Περισσότερα, μετά τις πρώτες δοκιμές.

Α, μήπως κάποιος ενδιαφέρεται για ολοκαίνουριο Ζ1010 (non Vodafone Live) με τη τελευταία αναβάθμιση λειτουργικού; Ακούω προσφορές!
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
729
Κωστα, δεν σου κρυβω πως το "γλυκοκοιταζω" και εγω και περιμενω με ανυπομονησια τις πρωτες εντυπωσεις σου. :wink:
 


Μηνύματα
562
Reaction score
2
Δημήτρη, έχεις κάτι με τη Vodafone; Ρωτάω, γιατί το τηλέφωνο είναι απλά υπέροχο! Για μένα είναι το καλύτερο κινητό της SE, ever! Και πίστεψέ με, τα είχα όλα (μου ξέφυγε μόνο το S700, αλλά πάλι δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από το V800 και δεν είναι και 3G)!!!
Έχω ακούσει πολλούς να αντιπαθούν το customization πολλών συσκευών (κυρίως γίνεται από τη Vodafone), αλλά οι λόγοι είναι αστείοι και έχουν να κάνουν κυρίως με τα διαφορετικά εικονίδια, τα κλειδωμένα (όχι πια) ringtones και τα πολλά links στις υπηρεσίες της εταιρίας. Ε, λοιπόν αν αυτά σας απασχολούν, μη το πάρετε. Στον αντίλογο, θα έλεγα ότι αν κάποιος είναι ούτως ή άλλως συνδρομητής της εν λόγω εταιρίας, θα έχει να κερδίσει από τις έτοιμες ρυθμίσεις για την πανεύκολη εκμετάλευση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία, χωρίς να έχει να ψάχνει για να τις κατεβάσει/περάσει στο τηλέφωνο (και με αμφιλεγόμενη κάποιες φορές συμβατότητα/αποτελεσματικότητα). Από το κουτί της, η συσκευή είναι ρυθμισμένη για τα πάντα. Το μόνο μείον - για μένα - είναι η αδυναμία αναβάθμισης μέσω internet των customized κινητών (μου συνέβη με το Κ700). Βέβαια, αφού μόνο Live θα βγαίνει το συγκεκριμένο, μάλλον θα είναι παράλογο να μη μπορεί να αναβαθμιστεί!

Εντυπώσεις:
Μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑ bug!!!!! Απίστευτο, αλλά δουλεύει άψογα (φτου, μη το ματιάσω). Τι με bluetooth, τι με infrared, τι με το καλώδιο USB (2.0 παρακαλώ!), τι Video-κλήσεις και υπηρεσίες 3G, όλα φαίνονται τέλεια για την ώρα! Να μην πω για την οθόνη, έτσι; Μένει να δοκιμάσω την κάμερα σε διάφορες συνθήκες.

Θα επανέλθω με περισσότερα, όταν το "ξεσκίσω" λίγο ακόμη!
 

Μηνύματα
499
Reaction score
158
Τα είπες μόνος σου Κώστα. Γιατί πρέπει να δεχτώ μια κουτσουρεμένη (έστω και σε επουσιώδη πράγματα) συσκευή όταν μπορώ να την αγοράσω και χωρίς αυτούς του περιορισμούς; Όσο για την εύκολη ρύθμιση προσωπικά δεν με απασχολεί, καθώς έχω αρκετή εμπειρία για να την κάνω μόνος μου απροβλημάτιστα.
 

Μηνύματα
465
Reaction score
54
Ο κινητο θα κυκλοφορεί vodafonized μόνο για τουλάχιστον 5 μήνες ακόμα λόγο δέσμευσης της SE απο την Vodafone. Τώρα εαν μετά θα δούμε το v800 non branded με ίδιο όνομα ή ισως κάτι δαφορετικό...we will have to wait :mrgreen:
 

Μηνύματα
562
Reaction score
2
Tου πήρα χθες μία κάρτα Memory Stick Pro Duo 512MB. Να δω με τι θα τη γεμίσω! Για την ώρα έχω πάνω από 50 Java Games & Applications να του βάλω!
 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Μηνύματα
3.030.320
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera
Top