SOS!! Σπασμένη βελόνα κεφαλής πικαπ

Reaction score
27
Καλησπέρα σε όλους.
Αφορμή για το άνοιγμα του θέματος είναι η ανακάλυψη ότι έσπασε η βελόνα της κεφαλής του πικαπ μου ( denon dl-103) ..
Αιτία ...;ο περίεργος γιοκας μου !
Ερώτηση λοιπόν :Αλλαζει η βελόνα ,φτιάχνεται ;;
Ή πρέπει να αγοράσουμε όλη την κεφαλή ;;

ika

News
Reaction score
16.759
Στις MC κεφαλές γίνεται αντικατάσταση από ειδικό.
Δεν είναι όπως στις ΜΜ.
Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο (η με το κατάστημα που την αγόρασες) να σου πει πως και πόσο.

Από το κόστος και το χρόνο που θα σου πουν, αποφασίζεις αν την φτιάχνεις ή παίρνεις καινούργια.

Last edited:

Reaction score
5.899
Καλησπέρα σε όλους.
Αφορμή για το άνοιγμα του θέματος είναι η ανακάλυψη ότι έσπασε η βελόνα της κεφαλής του πικαπ μου ( denon dl-103) ..
Αιτία ...;ο περίεργος γιοκας μου !
Ερώτηση λοιπόν :Αλλαζει η βελόνα ,φτιάχνεται ;;
Ή πρέπει να αγοράσουμε όλη την κεφαλή ;;
Δεν αξίζει η επισκευή. Πάρε καινούργια κεφαλή! (που να έχει ασφαλές προστατευτικό κάλυμμα, χα χα)

Reaction score
9.075
Καλησπέρα,
Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει βελόνα αντικατάστασης σαν άλλες εταιρείες.
Δεν έχει σχεδιαστεί για αποσυναρμολόγηση ή αποσύνδεση της βελόνας.
Η βελόνα της Denon DL-103 προσαρτάται σε ένα πρόβολο που φέρει ένα σύνολο πηνίων στο πίσω μέρος του και στερεώνεται στα εσωτερικά του καροτσιού από το πίσω στέλεχος.
Χρειάζεται επιμέλεια, επιδεξιότητα, εργαλεία και να είναι γνώστης του αντικειμένου δηλαδή κάποιον επαγγελματία τεχνικό.
Πάρε μία ιδέα πως είναι
1622391945176.png

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
...και δεν αξίζει καν η κεφαλή. Κεφαλή με σφαιρική ακίδα; Μα είναι δυνατόν; Πετάξτε τη. Πάρτε κάποια άλλη με ακίδα οποιουδήποτε άλλου είδους. Όχι σφαιρική. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία...

TGD

Reaction score
10.579
Δυστυχώς οι περισσότεροι της λίστας δεν υπάρχουν πια. Μόνο οι Γάλλοι έχουν πλήρες site. Τους έστειλα κι εγώ μήνυμα για τις δικές μου.

Reaction score
27
Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις .
Αν κ ο χρόνος είναι λιγοστός θα πάρω πρώτα τηλ από κει που αγοράστηκε κ βλέπουμε ..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster