Soundbar για 15τμ χώρο

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.977
Reaction score
2.911
Καλησπέρα σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Τα παιδιά μου παραπονιούνται γιατί διέλυσα το 5.1 σύστημα και δεν βλέπουν τις ταινίες όπως τις έβλεπαν παλιά. Επειδή κάποια στιγμή το home cinema θα γίνει σωστά με τα ενεργά του και τους processors κτλ. θέλω να τους βάλω μια soundbar να βλέπουν με κινηματογραφική αίσθηση. Ο χώρος είναι σαλόνι και θα από το σαλόνι γύρω στα 15τμ είναι αφιερωμένα στην οπτικοακουστική χαρά της οικογένειας. Το σύστημα που υπάρχει τώρα είναι τα γνωστά Tannoy Gold 8 με δύο subwoofers αλλά τα παιδιά θέλουν την ευκολία τους. Δηλαδή ανοίγω TV (Panasonic FX550 55'' 4K) ανοίγω soundbar και βλέπω ταινίες χωρίς πολλά πολλά. Σκεφτόμουν την παρακάτω soundbar που είναι και dolby atmos/vision:
LG Dolby Atmos Soundbar SN7Y 3.1.2 | Plaisio

Αξίζει το κόπο με 300 το πολύ ευρώ; Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο είμαι όλος αυτιά και είναι value for money. Αγορά άμεση τώρα που έχει και εκπτώσεις.

Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος
 

Μηνύματα
13.637
Reaction score
6.601
Oχι atmos ομως....αν και atmos σε ηχομπαρα μου κανει λιγο......


αν θελεις κατι απλα για να κανεις την δουλεια για λιγο καιρο,χωρις να ξοδευτεις,κοιτα και τις crystal audio (αν και η σημερινη εταιρεια,ουδεμια σχεση εχει με την παλια crystal audio).
 


hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.977
Reaction score
2.911
Καλημέρα. Δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά αλλα θα γίνει στο άμεσο μέλλον και θα προχωρήσω στην LG που ανέφερα παραπάνω.
 

Μηνύματα
7
Reaction score
3
Καλημέρα.
@hawkwind78 τελικά ποιά ηχόμπαρα αγόρασες; Επειδή είμαι σε παρόμοιο δίλημμα οπότε θα ήθελα τις εντυπώσεις σου αν προχώρησες τελικά.
 

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.977
Reaction score
2.911
Καλημέρα.
@hawkwind78 τελικά ποιά ηχόμπαρα αγόρασες; Επειδή είμαι σε παρόμοιο δίλημμα οπότε θα ήθελα τις εντυπώσεις σου αν προχώρησες τελικά.
Καλησπέρα. Δεν προχώρησα σε ηχομπαρα γιατί έφτιαξα suround σύστημα με ομοαξονικά ηχεία μετά από πολύ σκέψη και πώληση πλεοναζόντων μηχανημάτων που είχα.
 

Μηνύματα
7
Reaction score
3
Για να μη φτιάχνω νέο θέμα λοιπόν η κατάστασή μου έχει ως εξής:
Έχω ήδη ένα πολυκάναλο σετάπ στο σαλόνι (όχι άτμος) το οποίο δεν μπορώ να πειράξω προς το παρόν λόγω περιορισμών (και αυξημένου WAF εννοείται). Οπότε πονηρός ο βλάχος, λέω θα φτιάξω άτμος στο γραφείο που είναι και μικρό και δε θα ξεφύγω σε κόστος αφού δεν "χωράνε" κολώνες και πολλά ηχεία, ούτε έχω όρεξη να περνάω καλώδια-καναλάκια για να επιμεληθεί ο χώρος όπως πρέπει.
Συνεπώς σκέφτομαι να πάρω την καλύτερη ηχόμπαρα που μπορώ για να υπόστηρίζει άτμος στην καινούρια TV LG C1 48" για θέαση 4κ HDR/DV ταινιών και PS5 gaming. Το γραφείο είναι 11 τμ ψηλοτάβανο στα 3.5 μέτρα. Όπως έγραψα πιστεύω η αγορά ξεχωριστού avr και σετ ηχείων άτμος (5.1.2/5.1.4) οδηγεί το κόστος σε δυσθεώρητα επίπεδα για κάτι αξιοπρεπές.

Παρακαλώ ακούω τις απόψεις σας. Τι έχετε να μου προτείνετε; Όλα τα επιχειρήματα δεκτά. Budget δεν έχω καθορίσει αυστηρά αλλά είναι προφανές ότι αν μπορώ να κάνω πάρα πολύ καλή δουλειά με 300€ γιατί να πάω στα 2000€ για αμελητέα διαφορά.
 

Μηνύματα
304
Reaction score
433
Η τελευταια προταση σου δε στεκει. Βαλτα λιγο κατω τα οσα λες και θα δεις οτι δε γινεται.
Ειναι μαθηματικα και στατιστικα απιθανο να κανεις ιδια δουλεια με 300 ευρω εναντι 2000 ευρω....

Οποτε βαλε μπατζετ σωστο και θα σε καθοδηγησουν τα παιδια.

Απο την αλλη το μπατζετ του καθενος ειναι ιερο και δεν επιδεχεται κοροιδιας η αμφισβητησης. Οποτε αν εχεις 300 ευρω να ξοδεψεις ηχομπαρα χωρις δευτερη σκεψη. Αν ομως μπορεις να πας στα 2000 χωρις να ματωσεις οικονομικα με μερικα μεταχειρισμενα κομματια θα κανεις δουλιτσα θεωρω. Πολυ καλυτερη της ηχομπαρας.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.178
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top