Spawn - Τhe Animated Series (1999)

Reaction score
59
Spawn - Τhe Animated Series (1999)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 448 ΛΕΠΤΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ TON ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΕ 4ΠΛΟ DVD BOX SET AΠΟ ΤΗΝ AUDIOVISUAL

Reaction score
5
:rei: :rei: :rei: :rei:

Θυμάμαι ακόμα τα τεύχη που αγόραζα από το Solaris. Μετά τα βρήκαν οι γονείς μου και μου τα πέταξαν γιατί είχαν σατανάδες μέσα λέει :lol: Όλα αυτά κατα το 95 αν δεν κάνω λάθος!

Αυτό εδώ δεν μου την γλυτώνει!

Reaction score
7
Ο εν λόγω κύριος είναι η απάντηση όταν μου κάνουν την ερώτηση ποιός είναι ο αγαπημένος σου ήρωας...

Reaction score
7
Εχω ακόμα καμμιά 100στή τεύχη, αλλά και όλη τη σειρά σε .cbr.
Ακόμα ελπίζω να ξαναγυριστεί κάποια στιγμή και η ταινία.

Reaction score
59
Ο Σκοτεινός Εκδικητής επιστρέφει!

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη εμφάνιση του Σκοτεινού Εκδικητή που δημιούργησε ο Τοντ Μακφάρλαν, του φοβερού Spawn.

Μια καταπληκτική σειρά που άλλαξε για τα καλά τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ο Αλ Σίμονς κάποτε ήταν άνθρωπος… τώρα είναι ένας εκδικητής από την κόλαση, που αντιπαλεύει τις δυνάμεις του κακού που προσπαθούν να κατακτήσουν τη Γη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Σιγά-σιγά ανακαλύπτει τις τρομακτικές του υπερφυσικές δυνάμεις καθώς προσπαθεί να βρει την αληθινή του ταυτότητα και να εκπληρώσει το λόγο για τον οποίο «υπάρχει». Βασισμένη στο κλασσικό βιβλίο κινουμένων σχεδίων του Τοντ Μακφάρλαν, η βραβευμένη με Emmy® σειρά κινουμένων σχεδίων, επιστρέφει σε μια συλλεκτική έκδοση 4ων δίσκων με όλα τα 18 επεισόδια, ψηφιακά επεξεργασμένα, και με 3 ώρες πρόσθετο υλικό.

Απολαύστε μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε ακόμα μια φορά στα σκοτεινά και επικίνδυνα σοκάκια της πόλης και να ξαναζήσετε τη φοβερή μάχη του καλού με το κακό.

Kυκλοφορει 7/1/2008 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
7
Απάντηση: Spawn - Τhe Animated Series (1999)

Πωπω, 10 χρόνια... Θυμάμαι τα τεύχη που διαφήμιζαν τη σειρά όταν παιζόταν στο HBO.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis