speakers ala andre

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: speakers ala andre

Απο οσα thx ηχεια εχω ακουσει , εχουν την καλυτερη στερεοφωνικη εικονα.
Second to none θα ελεγα.
Μπορει να μην εχουν τα μπασα που εχουν αλλα thx ηχεια αλλα η ποιοτητα και η εικονα ειναι καλυτερη.Σημερα τα εκανα Α-Β με τα teufel , δεν ξερω αν κουρδιστει το κρος του teu πως θα παιζει αλλα ετσι οπως τα ακουσα οι διαφορες ειναι αξιολογες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Απο οσα thx ηχεια εχω ακουσει , εχουν την καλυτερη στερεοφωνικη εικονα.
.
Αρα διαχωριζεις(οπως και εγω) ηχεια που εχουν καλυτερο
στερεοφωνικο ηχο απο αυτα που αποδιδουν καλυτερα
σε χρησεις home cinema.
Κατα την γνωμη σου λοιπον ποιο υπερεχει και που?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Kοιτα το να κρινεις δικαια ειναι δυσκολο.Θα προσπαθησω να σου πω τι σκεφτομαι.
Το γιαμο εχει επωνυμες ποιοτικες μοναδες , και αντεχει πολυ ρευμα, παρα πολυ ειναι αξιο θαυμασμου το πως διαχειριζεται το ρευμα.
Το μειον του ειναι οτι εχει μικρες μοναδες δεν εχει μπασο.
Στο αλλο χερι το τουε εχει ανωνυμες μοναδες , εχει ελαφρα χειροτερο ηχο , χειροτερη στερεοφωνικη εικονα, χειροτερη δαχειριση στο ρευμα.Αλλα οι μεγαλοι κωνοι παιζουν μεγαλα.
Περιμενω να δω αν μπορει να γινει κατι με το κρος του.
Εχω ζησει ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΧΕΙΑΡΕΣ μετα απο αναλογο γαργαλημα να γινονται μαγικα.Και μικρα ηχειακια με αναλογα αποτελεσματα.
Θα ηθελα ενα ηχειο με τις χαρες του γιαμο και τους κωνους του τεου.Βεβαια αν το τουε βελτιωνεται ισως να αλλαξουν καποιες ισορροπιες.Βεβαια το να αντεχει το ρευμα ειναι κατι που ισως αυτο να λυνεται.Συντομα θα σου πω.
Παντως ο χαρακτηρισμος ειναι οτι το γιαμο δειχνει δαυιδ.Αλλα
με 5,5 γουφερακια δεν μπορεις να πας μακρια.
Απο την αλλα ενς γολιαθ να δειχνει τρωτος στα δυνατα του σημεια (διαχειριση ρευματος) ειναι καπως.
Κατι εκει κοντα ειναι και το κλιπς, που ειναι αδειο στις μεσαιες εκ πεποιθησεως.

Reaction score
150
Καλά τι τα θες τα μεγάλα γουφερ αφού παίζεις με κόψιμο στου 80 σύμφωνα με το ράντσο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τοσα ξευρεις τοσα λες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Και κατι ακομα μιλαμε για ηχεια ιδιας ιδεολογιας thx και cinema
και ιδιας τοπολογιας ντι απολιτο και γουφερ στο πλαι.Αρα δεν συγκρινω διαφορετικες σχολες ή τοπολογιες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

λοιπον για να ειμαστε ακριβοδικαιοι θελουμε 2 av και αν γινεται διαφορετικους.Οποτε βαζουμε και στους 2 να κοψουν τα ηχεια στους 80 κυκλους.Θα ακουσουμε πιο γεματο ηχεια στις μεσαιες απο το μεγαλο ηχειο, οσο και αν ακουγεται-οπως και αν ακουγεται , αυτο με εκανε να αλλαξω τα γιαμο.
Το διαπιστωσα με τα κλιπς οταν τα ειχα εδω για δοκιμη ηταν πιο γεματα .Το ιδιο και τα τουε.Βεβαια στο δωματιο κανω συνεχως δοκιμες μιας και εχω χρονο.Ειμαι στον δρομο (οχι απλα σε καλο δρομο), με λιγη τυχη εχω μια βγομαδα δουλεια.
Ολα τα πιο πανω ευχαριστως να τα κανουμε δοκιμη

Reaction score
150
Μα το Teufel έχει μεγαλύτρεο οδηγό midrange αν δεν κάνω λάθος οπότε έτσι κι αλλιώς λογικό ακούγεται? Από εκεί και πέρε δεν ξέρω τι παίζει με τα crossovers του καθενός και πως είναι ρυθμισμένα καθώς και τι σόϊ οδηγούς έχουν και πως δένουν μεταξύ τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer