31 Δεκεμβρίου 2010 #1 E ETAV2000 Μηνύματα 159 Reaction score 1 Εχει κανεις ακουσει αυτον τον ενισχυτη (Spectron Audio - Musician III MK2) να μας πει τη γνωμη του ? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Εχει κανεις ακουσει αυτον τον ενισχυτη (Spectron Audio - Musician III MK2) να μας πει τη γνωμη του ? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
1 Ιανουαρίου 2011 #2 VLASSIS-S Sιγμοειδής Νέμεσις Μηνύματα 8.073 Reaction score 14.057 Απάντηση: Spectron Audio - Musician III MK2 Power Amplifier Τον εχω ακουσει. Ατελειωτη δυναμη και φοβερη ταχυτητα. Υπαρχει διαθεσιμος σε καταστημα. Εαν ενδιαφερεσαι να τον ακουσεις πμ.
Απάντηση: Spectron Audio - Musician III MK2 Power Amplifier Τον εχω ακουσει. Ατελειωτη δυναμη και φοβερη ταχυτητα. Υπαρχει διαθεσιμος σε καταστημα. Εαν ενδιαφερεσαι να τον ακουσεις πμ.
2 Ιανουαρίου 2011 #3 Tidal Μηνύματα 9.869 Reaction score 2.049 Απάντηση: Spectron Audio - Musician III MK2 Power Amplifier Δυναμικά και ταχύτητα, λίγο γλυκός για τα γούστα μου.
Απάντηση: Spectron Audio - Musician III MK2 Power Amplifier Δυναμικά και ταχύτητα, λίγο γλυκός για τα γούστα μου.