- Reaction score
- 8
Πωλείται ταιριαστό ζευγάρι ηχεία (Matched Pair) Monitor BBC Reference LS3/5A 11 Ohm σε πλήρως λειτουργική κατάσταση.
Αυτή είναι η έκδοση στούντιο με σύνδεση XLR για εύκολη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση!
Αυτά ήταν μέρος του προσωπικού μου στούντιο . Όλα τα μέρη είναι πρωτότυπα και δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ.
Δεν ειναι επανεκδοση και ειναι κατσκευασμενα απο την Spendor στην Αγγλία.
Λειτουργούν και παίζουν άριστα και έχουν μόνο κάποιες εξωτερικές γρατσουνιές τις οποίες δεν έχω επισκευάσει γιατί δεν ήμουν σίγουρος ποια ήταν η αρχική τους βαφή και ήθελα να τα διατηρήσω γνήσια .
Τα ηχεία Βρίσκονται στην Αθηνά , αποστέλλονται με courrier σε ολη την Ελλάδα.
Υπάρχει δυνατότητα και και άλλες φωτογραφίες , με τις γρατσουνιές που υπαρχουν διότι το site επιτρέπει μέχρι 5
Τιμή : 1850 ευρώ.
Σημείωση : Τα ηχεία Βρίσκονται στην Αθηνά , αποστέλλονται με courrier σε όλη την Ελλάδα ,χωρίς επιπλέον χρέωση ,
ξέχασα να το αναφέρω.
Αυτή είναι η έκδοση στούντιο με σύνδεση XLR για εύκολη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση!
Αυτά ήταν μέρος του προσωπικού μου στούντιο . Όλα τα μέρη είναι πρωτότυπα και δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ.
Δεν ειναι επανεκδοση και ειναι κατσκευασμενα απο την Spendor στην Αγγλία.
Λειτουργούν και παίζουν άριστα και έχουν μόνο κάποιες εξωτερικές γρατσουνιές τις οποίες δεν έχω επισκευάσει γιατί δεν ήμουν σίγουρος ποια ήταν η αρχική τους βαφή και ήθελα να τα διατηρήσω γνήσια .
Τα ηχεία Βρίσκονται στην Αθηνά , αποστέλλονται με courrier σε ολη την Ελλάδα.
Υπάρχει δυνατότητα και και άλλες φωτογραφίες , με τις γρατσουνιές που υπαρχουν διότι το site επιτρέπει μέχρι 5
Τιμή : 1850 ευρώ.
Σημείωση : Τα ηχεία Βρίσκονται στην Αθηνά , αποστέλλονται με courrier σε όλη την Ελλάδα ,χωρίς επιπλέον χρέωση ,
ξέχασα να το αναφέρω.
Attachments
-
123,9 KB Προβολές: 0
-
171,3 KB Προβολές: 0
-
113,1 KB Προβολές: 0
-
89,2 KB Προβολές: 0
-
236 KB Προβολές: 0