vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
Bρε παιδια ας μας πει καποιος γνωστης.....τι ειναι ολα αυτα τα διακοπτακια σε αυτο το μαραφετι?
Αυτα ...στην 2η φωτο!!!!!!!!!!!!!Που τα βρϊσκεις αυτά, ηθελα να 'ξερα... Ποιά διακοπτάκια?
Στην 2η φωτο φαινεται για ξυλο το υλικο επανω στο πλατω!Βλέπω πρόβλεψη για 2 βραχίονες και κίνηση με flat belt. Δεν μπορώ να καταλάβω τι υλικό είναι αυτό επάνω στο πλατώ...
Τίμιο ξύλο χριστιανέ μου για να παίζει ορατόρια και Ρέκβιεμ με απόλυτη πιστότητα...:114:Βλέπω πρόβλεψη για 2 βραχίονες και κίνηση με flat belt. Δεν μπορώ να καταλάβω τι υλικό είναι αυτό επάνω στο πλατώ...
Ο Κοτσιδης φτιαχτηκε επειδη ειναι και αυτος πικαπακιας και θα ελεγα οτι χαρηκε μιας και εισαι νεος στο site και φαινεσαι οτι εχεις γνωσεις στα του πικαπ!!!!Ο ενας μιλάει για "αποδράσεις", ο άλλος μιλαει ότι "ήμουνα κρυμμένος", δεν καταλαβαίνω! Δεν είμαι ο ΓΑΠ... :116:
Είστε ?????????????????ειστε τρελλοι οι πικαπακηδες...
Πικαπάκηδες ή τορναδόροι? Τι είν' τού' το πράμα?!?!?!οριστε κι οι λαμπιτσες απο διπλα.....
σας τα λεγα αλλα ποιος μ ακουγε...
:116::116::116:
ειστε τρελλοι οι πικαπακηδες...
Aλενόβιδες-κατευθείαν από το μυαλό του...σχεδιαστή.:137:...τι ειναι ολα αυτα τα διακοπτακια σε αυτο το μαραφετι?
Αυτα ...στην 2η φωτο!!!!!!!!!!!!!Ειμαι ψηφιακος βλεπεις!!!!Δεν τοχω!!!!!!!!!!
Γιά ΄΄μεταξένια΄΄ αίσθηση στην αναπαραγωγή φυσικά...:612:Βλέπω πρόβλεψη για 2 βραχίονες και κίνηση με flat belt...
Θα ήταν πάντως ιδανικό γιά την εφαρμογή του ως περιστρεφόμενου διανομέα ποικιλίας...τυριών σε χαϊενδικές συνεστιάσεις....Τώρα, αν αυτό είναι ξύλο επάνω στο πλατώ, να 'ναι άραγε καλό για τον ήχο?