SPHAERON EXCALIBUR

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Μμμμ, τώρα θα ήθελα να γράψω τη γνωστήν τουρκικήν χαϊεντορήσιν "σαματά ντουντούκ", αλλά θα με πείτε πάλι ισοπεδωτικό, οπότε δεν τη γράφω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Την έγραψα εμμέσως, μπας και φιλοτιμηθεί ο Τσαρουχάς και πετάξει τα τελάρα του και πάρει κανένα ηχειάκι της προκοπής...

(Ωχ, ξέχασα ότι ο Τσαρουχάς δεν ξέρει τούρκικα)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι δουλειά έχουν οι καραμούζες βρε με τα τελάρα μου, εχμμμ με τις ηχειάρες μου. :happy_9:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Πάντως, για να τα λέμε όλα, ο κατασκευαστής έχει δίκιο. Ένα τέτοιο ηχείο απευθύνεται κυρίως σε αμερικανούς ευκατάστατους, με μεγάλο, πολύ μεγάλο καθιστικό, που επιπροσθέτως έχουν προσβληθεί από το νόσημα piwition. Το ηχείο είναι όμορφο και προκλητικά κόκκινο, φέρει κάτι αμερικάνικα εξωτικό, δηλαδή ευρωπαϊκό και μάλιστα Γερμανικό, SPHÄRON, οπότε τους εύχομαι καλές εξαγωγές. Άνευ πλακός.

Reaction score
1.845
.... που επιπροσθέτως έχουν προσβληθεί από το νόσημα piwition .... οπότε τους εύχομαι καλές εξαγωγές. Άνευ πλακός.
piwition=αριθμός πι 3.14159265, δεν καταλαβαίνω την παρομοίωση :confused:
Με 325 ντόλλαρς είναι συμπαθητική αγορά (για όσους ενδιαφέρονται).
Μμμμ, τώρα θα ήθελα να γράψω τη γνωστήν τουρκικήν χαϊεντορήσιν "σαματά ντουντούκ", ...
:cool_11:

Reaction score
10
Παντως αυτο το tweeter εμενα μου αρεσει, αλλα λενε οτι εχει συγκεκριμενη και μικρη σχετικα διαρκεια ζωης για τετοιο ηχειο.

Reaction score
13
Πάντως, για να τα λέμε όλα, ο κατασκευαστής έχει δίκιο. Ένα τέτοιο ηχείο απευθύνεται κυρίως σε αμερικανούς ευκατάστατους, με μεγάλο, πολύ μεγάλο καθιστικό, που επιπροσθέτως έχουν προσβληθεί από το νόσημα piwition. Το ηχείο είναι όμορφο και προκλητικά κόκκινο, φέρει κάτι αμερικάνικα εξωτικό, δηλαδή ευρωπαϊκό και μάλιστα Γερμανικό, SPHÄRON, οπότε τους εύχομαι καλές εξαγωγές. Άνευ πλακός.
Τελικα σε ξαναρωτησα και δεν μου ειπες πως μπαινουν οι τελιτσες. ( Νομιζω τις λενε Ουμλαουτ ?)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Συγγνώμη, το ξέχασα. Ή με copy - paste από κάπου που είναι γραμμένο το φωνήεν, ή με εισαγωγή του ανάλογου χαρακτήρα. Στο Word τα ουμλάουτ βγαίνουν με Ctrl + Shift + τόνος - φωνήεν.

Reaction score
13
Συγγνώμη, το ξέχασα. Ή με copy - paste από κάπου που είναι γραμμένο το φωνήεν, ή με εισαγωγή του ανάλογου χαρακτήρα. Στο Word τα ουμλάουτ βγαίνουν με Ctrl + Shift + τόνος - φωνήεν.

Ευχαριστω :cool_4:
Πολλα εργατικα εχει το ατιμο !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.087
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo