Spielberg issues "Encounters" on DVD, Blu-Ray

Reaction score
0
Spielberg issues "Encounters" on DVD, Blu-Ray

:bravo: :bravo: :bravo:

Δεν είναι από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες του Spielberg, αλλά μου φέρνει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Βγαίνει το Νοέμβριο για τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα του στα σινεμά.

Αυτό μου άρεσε:

Through a process known as "seamless branching," the Blu-ray version contains all three films on a single disc. The process identifies the differences between each version of the film, segments the footage and then arranges it into three unique playlists so that footage used in all three films is only included on the disc once -- minimizing space requirements.

minas

Πισιά
Reaction score
4.194
Καλά, και τα good ole DVD's είχαν angles και οι μόνοι που το εφάρμοζαν ήταν του "εναλλακτικού" :cool_4: . Καλό είναι πάντως, δε λέω :crazy_3: .

Reaction score
0
Angles? :?: :?:

Τρεις διαφορετικές εκδοχές της ταινίας είναι:

the first home video release of all three versions of the film: the 1977 original theatrical cut, the re-edited 1980 theatrical special edition and Spielberg's director's cut, released in 1998.

Reaction score
786
Και αυτο γινοταν με τα απλα DVD, οπως πχ στην ταινια Abyss που ειχε theatrical και extended εκδοχες της ταινιας.

Δεν υπηρχαν διαφορετικα αρχεια VOB για καθε εκδοχη, αλλα το player "πηδουσε" τα κομματια που δεν ηταν τμημα της theatrical release οταν επελεγες αυτην την εκδοχη.

Reaction score
0
Και αυτο γινοταν με τα απλα DVD, οπως πχ στην ταινια Abyss που ειχε theatrical και extended εκδοχες της ταινιας.

Δεν υπηρχαν διαφορετικα αρχεια VOB για καθε εκδοχη, αλλα το player "πηδουσε" τα κομματια που δεν ηταν τμημα της theatrical release οταν επελεγες αυτην την εκδοχη.
Δεν νομίζω ότι το είχα συναντήσει ποτέ σε DVD. Δεν ακούγεται πάντως σαν κάτι δύσκολο που να μην μπορεί να κάνει ένα DVDp, ίσα ίσα είναι πολύ καλή ιδέα.

Reaction score
6
Απάντηση: Spielberg issues "Encounters" on DVD, Blu-Ray

Το ιδιο υπάρχει και στο dvd της ταινιας Independence Day (theatrical και extended version) .
Πλακα εχουν που το παρουσιάζουν ως κατι νέο.
Παντως χαίρομαι που βγαίνουν οι Στενες επαφές σε HD.
Μακαρι να είναι καλο καθως είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.815
Members