SplitFish FragFX Review PS3

Reaction score
0
Βρήκα ένα από τα πρώτα κείμενα δοκιμών του πολύ καλού από ότι φαίνεται σετ ποντικιού & χειριστηρίου για το ps3. Αυτό λοιπόν το σετ συνδυάζει το χειριστήριο, αναλογικό αλλά κ τον γνωστό μας "σταυρό" και ενός ποντικιού...

Ιδού :

Δείτε λοιπόν το τέστ εδώ :
http://www.twitchguru.com/2007/04/09...r_the_console/

:bravo::happy_4:

Reaction score
4
Καλα αυτο το εχω παρει με την μια.........το ειδα σε μαυρο ειδικα και δεν παιζεται...
Τιμη ξερουμε και ποτε?

Reaction score
0
Καλα αυτο το εχω παρει με την μια.........το ειδα σε μαυρο ειδικα και δεν παιζεται...
Τιμη ξερουμε και ποτε?
Μου φαίνεται δεν διάβασες το άρθρο....:crazy_3:

Λέει λοιπόν "The wired version of the product is listed at $59.99, which is only $10 more than a traditional PS3 controller, and the Bluetooth wireless version is listed at $69.99. Although the product is rich with features, I think pricing the regular wired version at the same level as the PS3 controller would make it an absolute steal. Nevertheless, the pricing is competitive when you consider what PC gamers pay for high-end gaming mice and pads. The FragFX is scheduled to ship this month, and will be available at select retail stores in North America. SplitFish says the new controller with work with all PS3 games."

:cool_4:

Reaction score
4
Μου φαίνεται δεν διάβασες το άρθρο....:crazy_3:

Λέει λοιπόν "The wired version of the product is listed at $59.99, which is only $10 more than a traditional PS3 controller, and the Bluetooth wireless version is listed at $69.99. Although the product is rich with features, I think pricing the regular wired version at the same level as the PS3 controller would make it an absolute steal. Nevertheless, the pricing is competitive when you consider what PC gamers pay for high-end gaming mice and pads. The FragFX is scheduled to ship this month, and will be available at select retail stores in North America. SplitFish says the new controller with work with all PS3 games."

:cool_4:
Ναι οντως δεν το διαβασα γιατι το ειχα δει πριν καμια εβδομαδα και νομιζα βασικα οτι ηταν το ιδιο. Παντως και απο τιμη σκιζει και ειναι οντως κλοπη!!!
Σιγουρα θα βγουν και drivers για το pc οποτε θα πουλησει σαν τρελο.:bravo:
Αντε αναμενουμε...

Reaction score
0
Νέα δοκιμή στο χειριστήριο αυτό στις 25-6-2007 από το γνωστό ign.com :

REVIEW

Επιγραμματικά αναφέρει ότι το περίεργο αυτό χειριστήριο κάνει ότι κάνει το sixaxis, δλδ καταλαβαίνει την κίνηση με σένσορες κτλ.

Το δοκίμασαν με τι άλλο...το Resistance ! Τους πήρε λίγο να το ρυθμίσουν όσον αφορά την ευαισθησία του αλλά μετά όλα οκ. Λέει ότι τώρα αποκτά όλα όσα ήδη απολαμβάνουν οι χρήστες των υπολογιστών, δλδ ακρίβεια κ ταχύτητα.

"happy_1"

Reaction score
7
Απάντηση: SplitFish FragFX Review PS3

Μόλις ήρθε από play.com.
Χλωμό να προλάβω σήμερα να το τσεκάρω, εκτός αν... ακυρώσω το ρεβεγιόν :cool_1:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: SplitFish FragFX Review PS3

Μόλις ήρθε από play.com.
Χλωμό να προλάβω σήμερα να το τσεκάρω, εκτός αν... ακυρώσω το ρεβεγιόν :cool_1:
Φυσικα να το ακυρωσεις :happy_8:

Reaction score
7
Απάντηση: SplitFish FragFX Review PS3

Σίγουρα θέλει practice το εργαλείο, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις μετά από λίγη ώρα COD δεν είναι ενθαρρυντικές.
Το "mouse" είναι πολύ ανακριβές και θέλει προσεκτική ρύθμιση του sensitivity (στην οποία είναι αλήθεια ότι δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο). Ας πούμε ότι αυτό μάλλον διορθώνεται. Τα κουμπιά του όμως είναι... (ας μην το γράψω καλύτερα). Απλά σας λέω ότι θυμίζουν φτηνό ποντίκι του 1990. Τεράστια διαδρομή και μερικές φορές δεν πατιούνται καν, σα να έχουν πρόβλημα οι επαφές.
Η οπτική ανάλυση του ποντικιού (χωρίς τη χρήση του παρεχόμενου mousepad) πρέπει να είναι καμμιά 20αριά dpi ενώ με αυτό πρέπει να ανεβαίνει κάπου στα 50.

Ίσως να βελτιωθούν τα πράγματα με εξουθενωτική εξάσκηση, αλλά προς το παρόν έχω απογοητευτεί. Κρίμα γιατί είναι μια πολύ καλή ιδέα (ελλείψει της εγγενούς υποστήριξης keyboard/mouse από τα παιχνίδια του ps3).

ΥΓ Και το καλώδιο που συνδέει τα δύο εξαρτήματα θα μπορούσε να ήταν καμμιά 10ριά πόντους μακρύτερο.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: SplitFish FragFX Review PS3

Σίγουρα θέλει practice το εργαλείο, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις μετά από λίγη ώρα COD δεν είναι ενθαρρυντικές.
Το "mouse" είναι πολύ ανακριβές και θέλει προσεκτική ρύθμιση του sensitivity (στην οποία είναι αλήθεια ότι δεν αφιέρωσα πολύ χρόνο). Ας πούμε ότι αυτό μάλλον διορθώνεται. Τα κουμπιά του όμως είναι... (ας μην το γράψω καλύτερα). Απλά σας λέω ότι θυμίζουν φτηνό ποντίκι του 1990. Τεράστια διαδρομή και μερικές φορές δεν πατιούνται καν, σα να έχουν πρόβλημα οι επαφές.
Η οπτική ανάλυση του ποντικιού (χωρίς τη χρήση του παρεχόμενου mousepad) πρέπει να είναι καμμιά 20αριά dpi ενώ με αυτό πρέπει να ανεβαίνει κάπου στα 50.

Ίσως να βελτιωθούν τα πράγματα με εξουθενωτική εξάσκηση, αλλά προς το παρόν έχω απογοητευτεί. Κρίμα γιατί είναι μια πολύ καλή ιδέα (ελλείψει της εγγενούς υποστήριξης keyboard/mouse από τα παιχνίδια του ps3).

ΥΓ Και το καλώδιο που συνδέει τα δύο εξαρτήματα θα μπορούσε να ήταν καμμιά 10ριά πόντους μακρύτερο.
To πρωτο review που ειχα διαβασει για το FragFx εγραφε ακριβως τα ιδια που γραφεις φιλε petesoulis.
Μετα απο αυτο το review , οτι αλλο ειχα διαβασει εγραφε καλα λογια και επαιρνε 9αρια στα δεκα.
Παλι πριν κανα μηνα διαβασα ενα τελευταιο review και του εδινε 2 στα δεκα για τους λογους που γραφεις και εσυ.
Τελικα τα μισα sites τα παιρνουν χοντρα δεν εξηγηται αλλιως. :pc:

A ξεχασα να γραψω οτι οσο και "κακο" να ειναι σαν προιον , ειμαι αναγκασμενος να το αγορασω :happy_9:

Reaction score
62
Αμάν αυτά τα περιφεριακά!! Σου στοιχίζουν μιά δεύτερη κονσόλα!!!!

Θα πάρω αυτό

που τα έχει όλα!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
Εντυπώσεις :

Πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου από την χρήση με το Resistance και το Call of Duty 3.
Καταρχήν, το σύστημα όλο είναι από καλούτσικο πλαστικό, τα κουμπάκια είναι μεγάλα κ εύκολα στην χρήση, το ποντίκι είναι οπτικό, ενώ το καλώδιο σύνδεσης με την κονσόλα είναι αρκετά μακρύ.
Όταν το βάζεις στην κονσόλα σου αναβοσβήνει ένα μπλέ λαμπάκι, το πατάς κ ενεργοποιείται. Όταν πας σε παιχνίδι το σύστημα παίζει σαν να έχεις συνδέσει πάνω του χειριστήριο κανονικό.
Το ωραίο είναι ότι υπάρχει μια μικρή ροδέλα ρύθμισης της ευασθησίας κ σε μερικά παιχνίδια μάλιστα σου προτείνουν μέσα από τις οδηγίες τι να βάλεις. Σίγουρα με δοκιμές βρίσκουμε άνετα τι μας βολεύει.
Στην χρήση τώρα το ποντίκι είναι άνετο, μεγάλο κ ακριβές. Τα κουμπιά του είναι αρκετά μεγάλα κ αντιδρούν άμεσα στο πάτημα.

Attachments

Reaction score
0
Η ένσταση όμως που έχω είναι ότι εμένα τελικά δεν με βολεύει ! Το ποντίκι είναι οπτικό οπότε χρειάζεται το δικό του mousepad. Το δε τραπέζι μου στο σαλόνι είναι γυάλινο οπότε το mousepad κρίνεται απαραίτητο.

Έλα όμως που το mousepad έχει στα αριστερά του μια θήκη αν θες να έχεις εκεί το αριστερό μέρος του χειριστηρίου, οπότε όπως φαίνεται καθαρά σην φωτογραφία.....το mousepad δεν είναι ίσιο......αν το χρησιμοποιήσω έτσ όπως είναι το πιο πιθανό είναι να το σπάσω πάνω στην ένταση του παιχνιδιού.....είναι ή δεν είναι χαζό τώρα αυτό ? :crazy_1:

Ενώ λοιπόν σαν σύστημα το βρίσκω πολύ έξυπνο κ απαραίτητο για τέτοια παιχνίδια, με αναγκάζει να κοιτάξω για άλλες λύσεις τελικά...:pc:

Attachments

Reaction score
7
Απάντηση: Re: SplitFish FragFX Review PS3

Πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου από την χρήση με το Resistance και το Call of Duty 3.[...] Στην χρήση τώρα το ποντίκι είναι άνετο, μεγάλο κ ακριβές. Τα κουμπιά του είναι αρκετά μεγάλα κ αντιδρούν άμεσα στο πάτημα.
pseiras said:
Τελικα τα μισα sites τα παιρνουν χοντρα δεν εξηγηται αλλιως.
WTF???? :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale