SPOILER

Reaction score
11
Kύριοι,

επειδή διαθέτω ένα

έγγραφο για το thread περί SACD που έχω ανοίξει και μου ειπώθηκε από τον αρμόδιο ότι πρέπει να μπει με "SPOILER", και δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω, σας παρακαλώ μου εξηγείτε;

(Εντάξει ψιλο

είναι! Μπορεί βέβαια και να έχω πέσει θύμα ως συνήθως....).

Reaction score
0
Απάντηση: SPOILER

Πάνω στο παράθυρο του επεξεργαστή κειμένου, όταν γράφεις το μήνυμα σου έχει μία επιλογή S/R (η 3η απο το τέλος της γραμμής).
επιλέγεις αυτή την επιλογή και γράφεις το μήνυμα σου ανάμεσα της.

πχ η εντολή [ SPOILER ] κείμενο [ /SPOILER ]

θα παρουσιαστεί
κείμενο

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Όπως στα είπε ο φίλος παραπάνω. Αυτό όμως ισχύει για κάτι που δεν θέλεις να φαίνεται με την πρώτη στον αναγνώστη. Aν πρόκειται για κάτι που δεν πρέπει να φανεί ότι δημοσιεύεται, το spoiler δεν σε καλύπτει...

Reaction score
11

Πάνω στο παράθυρο του επεξεργαστή κειμένου, όταν γράφεις το μήνυμα σου έχει μία επιλογή S/R (η 3η απο το τέλος της γραμμής).
επιλέγεις αυτή την επιλογή και γράφεις το μήνυμα σου ανάμεσα της.

πχ η εντολή [ SPOILER ] κείμενο [ /SPOILER ]

θα παρουσιαστεί
κείμενο
Ευχαριστώ πολύ και σε περιμένω στο:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=81580

Reaction score
11

Όπως στα είπε ο φίλος παραπάνω. Αυτό όμως ισχύει για κάτι που δεν θέλεις να φαίνεται με την πρώτη στον αναγνώστη. Aν πρόκειται για κάτι που δεν πρέπει να φανεί ότι δημοσιεύεται, το spoiler δεν σε καλύπτει...
O gstriftos μου είπε να βάζω έτσι τα μεγάλα κείμενα! Σωστό; (Ισχύει η πρόσκληση και για σένα! Ευχαριστώ!).

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

O gstriftos μου είπε να βάζω έτσι τα μεγάλα κείμενα! Σωστό; (Ισχύει η πρόσκληση και για σένα! Ευχαριστώ!).

Τα μεγάλα κείμενα καλό είναι να μπαίνουν σε spoiler για να είναι το μήνυμα πιο "ευσύνοπτο". Οπότε βεβαίως και είναι σωστή η επισήμανση του συντονιστή.
Αυτό που ήθελα να διευκρινίσω όμως παραπάνω είναι ότι αν πρόκειται για κάτι εμπιστευτικό ή που η δημοσίευση / αναδημοσίευσή του είναι αντιδεοντολογική, το spoiler δεν αλλάζει κάτι σε αυτό το γεγονός...

Ευχαριστώ για την πρόσκληση στο θέμα :107:

Reaction score
11

Αυτό που ήθελα να διευκρινίσω όμως παραπάνω είναι ότι αν πρόκειται για κάτι εμπιστευτικό ή που η δημοσίευση / αναδημοσίευσή του είναι αντιδεοντολογική ....
Ε, χμ, αυτά τα λέω όποτε μου δίνεται η παραμικρή ευκαιρία γιατί μου αρέσουν πολύ οι .... φανφάρες! Μην δίνεις σημασία...

Ωστόσο αυτό που θα δημοσιεύσω είναι ΤΟP SECRET, ε, χμ, CONFIDENTIAL, γκουχ! γκουχ!, (παρασύρθηκα πάλι!), θέλω να πω .... ελαφρώς δυσκολεύρετο!

Ευχαριστώ και πάλι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis