Spotify πληρωμή Paysafe

Reaction score
603
Από τις 23-24 Σεπτεμβρίου που άρχισε η πώληση paysafe, το Spotify είχε επιλογή πληρωμής μέσω αυτής.
Εδώ και μερικές μέρες η επιλογή για την Ελλάδα έπαψε να υπάρχει και ζητάει αλλαγή χώρας από το μενού
του Spotify, για να μπορείς να πληρώσεις με αυτό τον τρόπο. Πράγματι μετά την αλλαγή χώρας, εμφανίζει
τον τρόπο πληρωμής και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέχρι το σημείο της αποστολής του ποσού, οπου σε
αυτό το σημείο αναφέρει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

:idk: :idk: :idk:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.546
Γενικά με την Paysafe υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα στην Ελλάδα.

Reaction score
603
Γενικά με την Paysafe υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα στην Ελλάδα.
Οταν αλλαζω τη χωρα σε Κυπρο, εμφανιζει πληρωμη με paysafe αλλα δεν ολοκληρωνεται.
Δεν ξερω μηπως φταιει η πληρωμη που κανω μεσω του my paysafecard και οχι απευθειας απο την καρτα !!!

Reaction score
7
γενικα απαγορευεται η πληρωμη μεσω τετοιον μεσων (paysafe, prepaid cards) προς οπουδηποτε στο εξωτερικο

Reaction score
620
Εγώ πηρα μια cosmokarta, ενεργοποιησα τον αριθμό και έπειτα έκανα λογαριασμό spotify μέσω της cosmote. Δεν χρειάστηκε καινούριο λογαριασμό και στην ουσία διατηρησα τον λογαριασμο, τις λίστες κτλπ. Μου έδωσε δωρεάν τον πρώτο μήνα και από και μετά θα μου τραβάει 5€ για το premium και όχι 7 που πληρωνα. Απορω γιατί δεν το είχα κάνει και εξαρχής έτσι..

Reaction score
603
Εγώ πηρα μια cosmokarta, ενεργοποιησα τον αριθμό και έπειτα έκανα λογαριασμό spotify μέσω της cosmote. Δεν χρειάστηκε καινούριο λογαριασμό και στην ουσία διατηρησα τον λογαριασμο, τις λίστες κτλπ. Μου έδωσε δωρεάν τον πρώτο μήνα και από και μετά θα μου τραβάει 5€ για το premium και όχι 7 που πληρωνα. Απορω γιατί δεν το είχα κάνει και εξαρχής έτσι..
:thumbsup: Καλο ακουγεται !!!
Eυχαριστω πολυ !!!

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Για την ακρίβεια σου κοστίζει 5,60€, αλλά και πάλι υπάρχει όφελος σε σχέση με τα 7€ ( και μπορείς πια να συνεχίζεις τη συνδρομή στο spotify χωρίς να επηρεάζεσαι απο τα capital controls ).

Reaction score
603
Για την ακρίβεια σου κοστίζει 5,60€, αλλά και πάλι υπάρχει όφελος σε σχέση με τα 7€ ( και μπορείς πια να συνεχίζεις τη συνδρομή στο spotify χωρίς να επηρεάζεσαι απο τα capital controls ).
Να υποθεσω οτι δεν χρειαζεται να ειναι σε λειτουργια η καρτα σε καποια συσκευη, απλα να ενεργοποιηθει και να γινει η εγγραφη.........

Reaction score
620
Να υποθεσω οτι δεν χρειαζεται να ειναι σε λειτουργια η καρτα σε καποια συσκευη, απλα να ενεργοποιηθει και να γινει η εγγραφη.........
Ω ναι...μόνο ενεργοποίηση της γραμμής/αριθμού. Εγώ βέβαια έχω το motog που είναι δικαρτο , αλλά μόνο ενεργοποίηση θέλει βασικα

Reaction score
11
Μέσω Cosmote το έχω και εγώ παρόλο που είναι κοσμοκαρτα και όχι συμβόλαιο και συμφέρει σου δίνει και δωρεάν 500ΜΒ για streaming στη υπηρεσία και 80ΜΒ για Internet

melina

Cargo 200
Reaction score
46.182
Η κοσμοκάρτα ποσο κοστίζει η ανανέωση της και κάθε πότε ζητάνε ανανέωση; χωρίς ανανέωση ισχύει η συνδρομή στο spotify;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.599
Members
38.578
Νεότερο μέλος
margaret50