Star Wars: Episode IX

Μηνύματα
4.500
Reaction score
7.800
Star Wars: Episode IX

Με το «The Rise of Skywalker», ολοκληρώνεται η τριλογία του Star Wars που ξεκίνησε με το Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) και συνεχίστηκε με το Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) με τον J.J Abrams να αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά την σκηνοθεσία και το σενάριο (μαζί με τον Chris Terrio), μετά την απουσία του στο φιλμ The Last Jedi του οποίου το σενάριο και την σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Rian Johnson.

Το σενάριο υπογράφει όπως αναφέραμε ο J.J Abrams μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο του Argo, Chris Terrio και πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith και Dominic Monaghan. Στην ταινία επίσης παίζουν και οι Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams και Carrie Fisher με τον J.J Abrams να χρησιμοποιεί σκηνές που δεν κατέληξαν στο τελικό μοντάζ στο The Force Awakens.

Το Star Wars: Episode IX - The Rise of The Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.




 





Μηνύματα
3.860
Reaction score
632
Last edited:



Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.556
Μηνύματα
2.864.273
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top