Starlink για τον Φίλο του Φόρουμ με Δίχως Πρόσβαση;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.683
Reaction score
102.488
Πες του ναι. Αν δεν τον νοιάζει το 450άρι του εξοπλισμού (τσούζει, δε λέω...), με 40€ το μήνα ησυχάζει, μέχρι να σοβαρευτούν οι άλλοι πάροχοι -δύσκολο για εκεί που βρίσκεται.

Τα μειονεκτήματα που φαίνονται στο βίντεο πρακτικά δεν υπάρχουν. Η χιονόπτωση στην Ελλάδα είναι αστεία, οι διακοπές ρεύματος λύνονται με UPS.
 

Μηνύματα
26.413
Reaction score
20.792
Τελευταία από ό,τι διαβάζω δίνεται πλέον η δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού, με χρέωση στον μηνιαίο λογαριασμό.

 

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.516
Reaction score
78.537
Εννοείται οτι θα νοικιάσω. Να χαλάσουν τα σαπάκια μετά απο 2-3 χρόνια και να τρέχω;


Τα μειονεκτήματα που φαίνονται στο βίντεο πρακτικά δεν υπάρχουν. Η χιονόπτωση στην Ελλάδα είναι αστεία, οι διακοπές ρεύματος λύνονται με UPS.
Υπάρχουν όμως μειώσεις ταχύτητας απο καιρικές συνθήκες, πόσο πέφτει δεν ξέρω.
Να κρατήσω και την 4Mbit σταθερή; Το θεωρώ παράλογο, αλλά δεν αισθάνομαι οτι μπορώ να βασιστώ αποκλειστικά στο Starlink.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
58.220
Reaction score
143.823
Αν και έχει ένα έτος το ερώτημα, να πω ότι στην τελευταία κακοκαιρία που γινόταν της Πόπης, έριχνε κουβάδες, έπεσε το δέντρο του γείτονα, έφυγε βόλτα ένα αρκετά βαρύ γυάλινο τραπέζι απ' το μπαλκόνι, είχε σκοτεινιάσει μέρα μεσημέρι, μπήκαν νερά στο σπίτι, κλπ, το ίντερνετ μέσω σταρλινκ δεν έκανε "νερά".
 



Staff online

  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Μηνύματα
3.030.603
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss
Top