jpaudio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.693
Χαιρετώ τους φίλους συνφορουμίτες. Μου έχουν περισέψει αυτοί οι δύο δέκτες, σε άριστη κατάσταση, και ψάχνω τρόπους να τους αξιοποιήσω κατάλληλα. Για τον Starsat έχω βει firmware απο τον περασμένο Ιούνιο. Λίγο μπερδεμένα βέβαια λόγω των πολλών παραλαγών αυτού του δέκτη. Πάντως φαίνεται να τον υποστηρίζουν ακόμα. Για τον DSN δεν κατάφερα να βρω κάτι. Από ότι είδα εσωτερικά οι δύο αυτοί δέκτες έχουν ίδιες πλακέτες, με την διαφορά ότι ο DSN έχει δύο card reader και όπτική έξοδο ήχου. Μοιάζει με τον StarSat SR-X3200 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Υπάρχουν και αναφορές ότι είναι κλώνος Yumatu αλλά δεν αναφέρεται πιανού μοντέλου. Ακόμα έχω δει ότι υπάρχουν αρχεία με "κλειδάκια" (softcam) που και αυτά φορτώνονται σε αυτούς τους δέκτες (δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία).
Έχει λοιπόν κανένας σας καμιά ιδέα για νέα softwares, loaders και κατάλληλη αξιοποίηση αυτών των δεκτών;
Ευχαριστώ για την προσοχή και την πιθανή βοήθειά σας.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Τελικά αν αφήσεις κάτι σε αφήνει και αυτό! Έχω να ασχοληθώ με τα δορυφορικά κάτι χρόνια. Και να σκεφτείτε ότι ήμουν μέλος σε όλα τα "καλά" forum με άπειρες ώρες διαβάσματος και ψαξίματος και όλον το "κατάλληλο" εξοπλισμό (readers, programmers, CAS interface, cams....)
Έχει λοιπόν κανένας σας καμιά ιδέα για νέα softwares, loaders και κατάλληλη αξιοποίηση αυτών των δεκτών;
Ευχαριστώ για την προσοχή και την πιθανή βοήθειά σας.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Τελικά αν αφήσεις κάτι σε αφήνει και αυτό! Έχω να ασχοληθώ με τα δορυφορικά κάτι χρόνια. Και να σκεφτείτε ότι ήμουν μέλος σε όλα τα "καλά" forum με άπειρες ώρες διαβάσματος και ψαξίματος και όλον το "κατάλληλο" εξοπλισμό (readers, programmers, CAS interface, cams....)