Stereo Integrated Amplifier AIWA XA-005

Reaction score
0
Πρέπει να τον έχω αγοράσει από Φρανκφούρτη περί το 1986-87!!
Είναι ο πρώτος μου προσωπικός ενισχυτής και με έχει συντροφέψει πολλά χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Τον απέσυρα βέβαια περίπου για 10 χρονάκια αλλά με ένα σέρβις που τον έκανα πέρυσι τον ξαναέβγαλα και τον απολαμβάνω μέχρι σήμερα! Μπήκε όμως το μικρόβιο και στο γραφείο μου,και πάω για πολυκάναλο ενισχυτή και μιας και δεν θέλω να πάει πατάρι πάλι,είπα να τον αποχωριστώ!! Θυμάμαι πως είναι 2χ50Wrms. Στο ίντερνετ τον βρήκα εδώ http://www.subito.it/amplificatore-aiwa-xa-005-e-milano-3752590.htm
Η τιμή είναι συναισθηματική καθαρά και ζητάω 130Ευρώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Stereo Integrated Amplifier AIWA XA-005

Ξέχασα να αναφέρω πως είναι ο ενισχυτής από την καλή εποχή της AIWA και τον ξεχωρίζεις από τα κεφαλαία στο logo του.Η εποχή μετά από αυτόν που γράφτηκε με μικρά το logo (aiwa) ομολογώ πως δεν άξιζε καθόλου!!
Ένα άκουσμα θα σας πείσει!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Stereo Integrated Amplifier AIWA XA-005

Νέα τιμή 120Ευρώ
Γεια με 90? Ενδιφερομαι.
ειναι καλο αλλα καπως παλιο και το χειροτερο καταργημενο
οποτε... θελω επισεις να μου πεις τι service ενοεις πως του εκανες
περιμενω απαντηση σου
φιλικα Ηλιας..

Reaction score
0

φίλε μου κατέβηκες απότομα και πολύ.120Ε νομίζω πως τα αξίζει και με το παραπάνω!!
Τώρα το παλιό ή καταργημένο μοντέλο δεν μου λέει κάτι μιάς και ο ενισχυτής παίζει άψογα χωρίς το παραμικρό σκράτς στα ποντεσιόμετρα του.Το σέρβις που του έκανα ήταν να αλλάξω ποντεσιόμετρο φωνής με ίδιο μαμά που βρήκαμε κατά τύχη και τα ενισχυτικά του ολοκληρωμένα και πυκνωτές που επίσης βρήκαμε κατά τύχη τα ίδια καινούργια!!Θα μου πείς φυσικά γιατί? Έτσι για να τον έχω πάλι καινούργιο!!Βρήκα έναν φίλο ηλεκτρονικό πορωμένο και του πήγα πολλά μηχανήματα μου για refresh!!
Αν είσαι κοντά έλα να τον ακούσεις και θα καταλάβεις!!

Reaction score
0

Επειδή το είπα στον Terma σε PM και δεν απάντησε το λέω ανοιχτά σε όλους.
Η τιμή είναι καθαρά συναισθηματική,ο ενισχυτής είναι φαίνεται και παίζει τέλεια,και την τιμή που δέχομαι σαν κατώτερη και τελευταία είναι τα 100 Ευρώ!!
Όχι άλλα παζάρια κύριοι!!

Reaction score
0

Παραβαίνω το φράγμα μου Των 100Ευρώ μιας και πρέπει στα μάτια της γυναίκας μου να δώσω αυτόν για να πάρω τον επόμενο μου Ενισχυτή!! Άσχημο πράγμα οι Γυναίκες όταν επεμβαίνουν στα Hobby μας!!! 90 Ευρώ και τον :617:αλλά περιμένει ο νέος έξω από το σπίτι!!!

Reaction score
0

Επιστρέφει στα 100Ευρώ η τιμή γιατί η πωλησή του δεν επιρεάζει την αγορά του νέου!!
Αυτήν την στιγμή οδηγεί τα Wharfadale Diamond 9.2 και δεν τολμώ να ξεφύγω από τα μισά της έντασης του!!
Επίσης πολύ καλό σετάκι για αυτόν τον Ενισχυτή ήταν και τα Audio Spectrum CS-100 που επίσης δίνω σε άλλη αγγελία!!

Reaction score
0

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site γιατί έκανα υποβολή μηνύματος 2 φορές και μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και τις δύο φορές δεν εμφανίζονται τα μηνύματά μου??

Reaction score
1
Σύμφωνα με τον κανονισμό των αγγελιών, απαγορεύονται τα ups χωρίς ταυτόχρονη μείωση των τιμών.

Τα μηνύματα σου σβήστηκαν, γι αυτό δεν τα βλέπεις...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site γιατί έκανα υποβολή μηνύματος 2 φορές και μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και τις δύο φορές δεν εμφανίζονται τα μηνύματά μου??
Τα μηνύματά σου σβήστηκαν από την διαχείριση. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τον κανονισμό λειτουργίας των αγγελιών του avsite .

Reaction score
0

Ζητώ συγνώμη που δεν διάβασα καλά τους κανόνες του Φόρουμ!!!
Απόρησα μάλιστα γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση δεν είδατε τίποτα και σε εμένα με 2 UP (σβησμένα τελικά )όρμηξαν όλοι οι moderators!!
Και έτσι για να τα λέμε με το όνομά τους τα πράγματα http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51815

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Δες την ημερομηνία των up. Είναι προ ενός χρόνου. Ύστερα δες την ημερομηνία του κανονισμού λειτουργίας. Είναι προ 6 μηνών...

Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις καλά τον κανονισμό.

Reaction score
0

90Ε Τελικά για να μην μπει στο ντουλάπι!!!

Reaction score
0

Ναι φίλε μου είναι ο ίδιος με την Photo του Link και πίσω γράφει κατανάλωση 350w.
Από όσο θυμάμαι όμως είναι 2χ50w RMS/8 Ohms.
Συγκριτικά όμως από πολύ πρόσφατη εμπειρία μου έχω να πώ και άν μπορείς και να έρθεις από κοντά θα το διαπιστώσεις και εσύ,το εξής: A set Αiwa + Wharfadale Diamond 9,2 , μισό volume ο Aiwa και τα ηχεία έφταναν στα όρια τους από εντάσεις χωρίς να χάνουν την μπάλα ούτε στα ποιό δύσκολα περάσματα!!
Β set Marantz SR4002 (7.1 7x80W RMS/8ohm) + Wharfadale πάλι σε στέρεο, ο Marantz πάει να τερματίσει τα ηχεία ούτε κατα διάνοια αποδίδουν τα ίδια με το Α set και άσε που στα ψηλά χάνουν και την μπάλα προφανός από ρεύμα!!:112:

Reaction score
0

Άν κάποιος ενδιαφέρεται για σετ με ηχεία βάσης προτείνω τα
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68313 τα οποία τα έπαιζα και εγώ σαν σετ και είναι ένα πολύ καλά παντρεμένο σετάκι.Μάλιστα για να βοηθήσω για την αγορά όλου του σετ κάνω μία τιμή στα 140Ε !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm