Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

Reaction score
11
Στο τεύχος Ιανουαρίου 2010 υπάρχει review των ASUS ST/STX.
Μήπως κάποιος συμφορουμίτης έχει το τεύχος για να ανεβάσει στο site αυτό το ενδιαφέρον θέμα;

:111:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.238
Απάντηση: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

Παρακαλώ να μην ανεβάσει κανένας τίποτα. Αυτό θα ήταν αθέμιτο (για πρόσφατο τεύχος - πόσο μάλλον για το τρέχον, και, έτσι κι αλλιώς, παράνομο). Όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τί γράφει ο Ήχος, να αγοράσει το τεύχος.

Reaction score
11

Aπό το Αμερικάνικο site "overclock.net", μου ήρθαν απαντήσεις. Μιλάμε για κάτι το πραγματικά εξαιρετικό και σε θέμα jitter!

Aν κάποια στιγμή η διαχείριση κρίνει ότι μπορώ να δημοσιεύσω στοιχεία, χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, στην διάθεσή σας!

:107:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

Aπό το Αμερικάνικο site "overclock.net", μου ήρθαν απαντήσεις. Μιλάμε για κάτι το πραγματικά εξαιρετικό και σε θέμα jitter!

Aν κάποια στιγμή η διαχείριση κρίνει ότι μπορώ να δημοσιεύσω στοιχεία, χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, στην διάθεσή σας!

γραψε βρε δυο λογια γενικα...
οχι copy paste κλπ
αλλωστε θα το βαλουν και στο sait τους..

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.238

Όταν βάλουν το review στο σάιτ τους, αλλάζει το πράγμα.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

γραψε βρε δυο λογια γενικα...
οχι copy paste κλπ
αλλωστε θα το βαλουν και στο sait τους..

'Αλλωστε ο διαχειριστής ο Κώστας Φ. υπήρξε κάθετος λέγοντάς μου, (και πολύ λογικά), να πάω να αγοράσω το STEREOPHILE!

Φίλε VET εαν θέλεις πληροφόρηση μέσω pm ευχαρίστως!

Επίσης θα μπορούσα, εαν επιτρέπεται, να βάλω το link του "overclocknet"!

Στην διάθεσή σας!

D

deleted user 10898

Guest
εγω ειμαι συνδρομητης.
το να ποσταρεις κατι απο περιοδικο ειναι διαφημιση.
αλλα με τα δικα σου λογια!
γραψε "η καρτα εχει μονο τοσο ντζιτερ και ειναι καλυτερη απο το εσοτερικ" λεει το στερεφαιλ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
H παρατήρηση δεν αφορούσε συγκεκριμένα το τι θα βάλεις σε αυτό το thread..

Καλύτερα να το γράψω πιο αναλυτικά:
Ό,τι δουλειά και να κάνεις, αν δούλευες τον χρόνο που έφαγες για να ανοίξεις 4-5 thread σε forums ανά τον κόσμο, θα είχες βγάλει τα 7 ευρώ και θα μπορούσες να τα "επενδύσεις" σε ετήσια συνδρομή στο Stereophile..
Έτσι, όχι μόνο θα είχες το συγκεκριμένο τεύχος, αλλά και τα 11 επόμενα ...

D

deleted user 10898

Guest
Ό,τι δουλειά και να κάνεις, αν δούλευες τον χρόνο που έφαγες για να ανοίξεις 4-5 thread σε forums ανά τον κόσμο, θα είχες βγάλει τα 7 ευρώ και θα μπορούσες να τα "επενδύσεις" σε ετήσια συνδρομή στο Stereophile.. .
δεν ξαναγραφω ρε εδω.. τοσο χρημα χάνω?
1000ποστ
τα 4ποστ 7 ευρω
ποσα ευρω ειναι?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
δεν ξαναγραφω ρε εδω.. τοσο χρημα χάνω?
1000ποστ
τα 4ποστ 7 ευρω
ποσα ευρω ειναι?
Θα προτιμούσες να είσαι στη δουλειά αντί να χαζεύεις το forum? :136:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

H παρατήρηση δεν αφορούσε συγκεκριμένα το τι θα βάλεις σε αυτό το thread..

Καλύτερα να το γράψω πιο αναλυτικά:
Ό,τι δουλειά και να κάνεις, αν δούλευες τον χρόνο που έφαγες για να ανοίξεις 4-5 thread σε forums ανά τον κόσμο, θα είχες βγάλει τα 7 ευρώ και θα μπορούσες να τα "επενδύσεις" σε ετήσια συνδρομή στο Stereophile..
Έτσι, όχι μόνο θα είχες το συγκεκριμένο τεύχος, αλλά και τα 11 επόμενα ...

Eυχαριστώ ιδιαιτέρως για τις υποδείξεις! Θα φροντίσω να συμμορφωθώ! (Μετά θάνατον).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

Eυχαριστώ ιδιαιτέρως για τις υποδείξεις! Θα φροντίσω να συμμορφωθώ! (Μετά θάνατον).

Μία γενικότερη παρατήρηση ήταν, όχι υπόδειξη. Το αναφέρω και παραπάνω..
Έτσι κι αλλιώς είσαι αρκετό καιρό στο forum για να ξέρω ότι δεν πρόκεται να "συμμορφωθείς" ακόμα κι αν έχω δίκιο (κι αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία σου ή τη δική μου).
Επίσης είσαι αρκετό καιρό στο forum για να ξέρω ότι, για να γράφεις συνεχώς για τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου είσαι έτοιμος να την αγοράσεις ή την έχεις αγοράσει ήδη.

Σου ξέφυγε και η παράκληση του ΚΚ...
Μην ξεχάσεις να βάλεις και την προσεκτική ανάγνωση σε εκείνο το "To do" list που αναφέρεις..

Σας αφήνω τώρα.. Έβγαλε μία καινούργια γεύση η Dentyne και πάω να κάνω "τράκα" σε κανέναν περαστικό που τις αγόρασε.
[Σιγά μην αγοράσω ολόκληρο πακετάκι τσίχλες απλά για να δοκιμάσω τη γεύση!!]

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

Μία γενικότερη παρατήρηση ήταν, όχι υπόδειξη. Το αναφέρω και παραπάνω.. Σου ξέφυγε και η παράκληση του ΚΚ...
Μην ξεχάσεις να βάλεις και την προσεκτική ανάγνωση σε εκείνο το "To do" list που αναφέρεις..
1)Eίναι φανερό πως δεν μου ξέφυγε η παράκληση!

Είναι γεγονός πως δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εφ' όσον είναι έτσι τα πράγματα είναι φανερό πως έπραξα ανάλογα!
Είδες να ποστάρω κάτι; Άλλωστε σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στο AVSITE!

2)Ειλικρινά στο "Το do" list που λες δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!
Θα είχες την καλωσύνη να μου εξηγήσεις;

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Stereophile Ιανουαρίου 2010-ASUS ST/STX

.
Επίσης είσαι αρκετό καιρό στο forum για να ξέρω ότι, για να γράφεις συνεχώς για τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου είσαι έτοιμος να την αγοράσεις ή την έχεις αγοράσει ήδη.

Σας αφήνω τώρα.. Έβγαλε μία καινούργια γεύση η Dentyne και πάω να κάνω "τράκα" σε κανέναν περαστικό που τις αγόρασε.
[Σιγά μην αγοράσω ολόκληρο πακετάκι τσίχλες απλά για να δοκιμάσω τη γεύση!!]

1)Δεν γράφω! Που το είδες αυτό; Ρώτησα αν κάποιος πήρε το περιοδικό που κάνει test! Tι εννοείς "συνεχώς"; Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποιο thread προ εξαμήνου! Αλλά είχα κάνει και για την ΕΜU 1212m! Aυτό αποδεικνύει κάτι;
Εκτός αν αποδεικνύει ότι την ... αγόρασα η είμαι .... έτοιμος! Εκεί συμφωνούμε! Έσφαλα!

2)Αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία στα περί τσίχλας και απλά σε ενημερώνω φιλικά:

α)Μένω μακριά από το κέντρο. (60 χλμ), και δεν το επισκέπτομαι παρά σπάνια, αλλά και πάλι αν πήγαινα:

β)Το περιοδικό σύμφωνα με τον φίλο vet δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

γ)Αγορές μέσω internet δεν κάνω ποτέ!

Είπα λοιπόν μήπως, όπως και εγώ κατ' επανάληψη έχω κάνει, θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει σε περίπτωση που είχε το περιοδικό.

Πάντως λυπάμαι γιατί τόσο εύκολα καταφεύγεις σε ειρωνείες! Κρίμα!

D

deleted user 10898

Guest
ελα ρε παιδια νταξει...
ξανα στο ζητουμενο...
ειναι το χαμηλο jitter της καρτας μοναδική προυποθεση για να παιζει τοσο καλα ενα καλο τρανσπορτ ή ενα dac με ασυγχρονο usb Interface?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo