STEREOVOC XV ULTRA DIGITAL CABLE 75OHM RCA

Reaction score
8
Καλημερα σας ,
Εχει κανεις εμπειρία απο το συγκεκριμενο ψηφιακό καλωδιο ?
Ειναι οπως λένε τοσο καλό για τα λεφτα του ?
Ακουσα πως χαλαει την εικονα του η ανταπτορες απο bnc to Rca γιατι με αυτους χανει το <<75οημ>> !!
και δυστυχως bnc δεν εχουν οι συσκευες μου !
Καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτό.

Reaction score
9
Απάντηση: STEREOVOC XV ULTRA DIGITAL CABLE 75OHM RCA

Σε παραπεμπτω στο παρακατω λινκ το οποiο λεει οτι το black cat veloce της ιδιας εταιριας ειναι και καλuτερο και φθηνοτερο
Συμφωνώ και πλέον η ίδια εταιρεία έχει κυκλοφορήσει τον αντικαταστάτη του Veloce το Silverstar το οποίο και χρησιμοποιώ στο σύστημά μου.

http://www.highendcable.co.uk/Stereolab%20Silverstar%2075%20Digital.htm

Όσον αφορά τους αντάπτορες δεν έχεις μεγαλύτερη χασούρα από ότι με οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό καλώδιο τερματισμένο με απλό RCA. Αφού δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς το BNC η συζήτηση είναι ακαδημαική, όμως αν στο μέλλον αποκτήσεις ένα καλό dac με BNC τότε έχεις την ευκολία το καλώδιό σου να είναι έτοιμο και δεν θα χρειαστείς αλλαγή.

Reaction score
8

Το Dac ειναι καλο |(Ayon skylla ii) αλλα το ριμαδι το transport (yamaha cd 2000) εχει δυστυχως rca !
και παντα θα με τρωει το σαρακι εαν παιρνω το maximum του dac μου απο τον transport + coaxial rca digital cable !!!

Reaction score
9

Το Dac ειναι καλο |(Ayon skylla ii) αλλα το ριμαδι το transport (yamaha cd 2000) εχει δυστυχως rca !
και παντα θα με τρωει το σαρακι εαν παιρνω το maximum του dac μου απο τον transport + coaxial rca digital cable !!!
Άδικα αγχώνεσαι, αν ήταν τόσο σημαντική η διαφορά όλα τα μηχανήματα θα είχαν BNC. Άλλα πράγματα, όπως π.χ. φτηνιάρικοι πυκνωτές του κιλού που έχουν μέσα τα περισσότερα μηχανήματα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από την RCA ψηφιακή σύνδεση.

Αν και νομίζω τουλάχιστον τα Ayon έχουν καλά υλικά μέσα.

Σήμερα δοκίμασα ακόμα μια φορά να βγάλω το Silverstar και να βάλω άλλο ψηφιακό καλώδιο στη θέση του απλά για να ξαναεπιβεβαιώσω ότι είναι το καλύτερο ψηφιακό που έχω δοκιμάσει.

Reaction score
8

καλημερα , εχεις δοκιμασει και πολυ ακριβοτερα ? σετ τι σετ ?

Reaction score
9

Έχω δοκιμάσει το ακριβότερο της ίδιας εταιρείας το XV Ultra και δεν πιστεύω ότι είναι ουσιαστικά καλύτερο. Τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει δεν είναι ακριβότερα αλλά είναι αξιοπρεπή καλώδια με καλές κριτικές όπως το Wireworld Starlight 6 και το Supra Trico. Καθόλου άσχημα καλώδια αλλά δεν στέκονται δίπλα στο Black Cat. Βέβαια αυτή είναι η υποκειμενική μου άποψη. Τα σετ ήταν κατά καιρούς και λαμπάτα και τρανζίστορ.

Reaction score
372

Όλοι οι αντάπτορες χαλάνε τον ήχο και καλό είναι να αποφεύγονται. Αν το μηχάνημα σου δεν έχει BNC μη χρησιμοποιείς καλύτερα τέτοιο καλώδιο αλλά σκέτο RCA.

Reaction score
9

Εδώ ένα σχετικό review http://parttimeaudiophile.com/2011/12/16/mini-review-on-the-black-cat-silver-star-75/

Τώρα όσον αφορά τους αντάπτορες σαν παρατήρηση σωστό είναι, πλην όμως όλα τα ψηφιακά του Chris Sommovigo με αντάπτορες είναι αλλά όσοι τα έχουν δεν ασχολούνται με άλλα καλώδια, άρα μάλλον κάτι κάνει σωστά.

Reaction score
252

Πάντως ο,τι καλώδιο και να έχω ακούσει του sumovigo,ήταν τουλάχιστο....πολυ καλό!εχω επίσης το Vespa, και το colibri r,άριστα ηχητικά και τα δυο,ουδέτερα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid