Stewart Filmscreen...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
...και τι κάνει τις οθόνες της ξεχωριστές;

Ενδιαφέρουσα συνάντηση και συνομιλία του Μανώλη Καστρουνή με τον κ. Rune
Nielsen (Stewart Director of European Sales) στην Projecting & Sounding Art του Βαγγέλη Λάμπρου....

'Ολη η συζήτηση εδώ στο site του Μανώλη.

Κοιτάξτε τι προβολείς έχει απέναντι από τις Stewart ο Βαγγέλης...

Αυτός αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ο Runco D-73 με 'παθητικά' γυαλιά και αναμορφικούς φακούς:111:

...και εδώ οι υπόλοιποι της Runcoπαρέας Q750/LS-5 η' 10;;;;;;

...βρε Βαγγέλη κάνε μια έξτρα εμφάνιση να μας τα πεις όπως μόνο εσύ ξέρεις !!!!

Reaction score
152
Απάντηση: Stewart Filmscreen...

εγω απεναντι της εχω ενα ταπεινο 6χρονο Optoma HD70.....:109:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Re: Απάντηση: Stewart Filmscreen...

εγω απεναντι της εχω ενα ταπεινο 6χρονο Optoma HD70.....:109:
Δε νομίζω να έχεις τη συγκεκριμένη...(ύφασμα):136:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Πρέπει να πάμε μιά βόλτα στο Βαγγέλη.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Μετά απο αρκετό καιρό, αντε καταφερα να πιάσω το πληκτρολόγιο και να μπω να γράψω.

Καταρχήν Μανώλη να χαίρεσαι τη κορούλα σου. Να σας ζήσει!
Σήμερα είδα οτι έζησες πριν απο ένα μήνα τη "μεγαλύτερη" χαρα της ζωής σου, που πήρε τη πρωτιά από.....κατασκευή του σινεμά σου. :116:

Nαι, είχαμε τη χαρα να έχουμε "μουσαφίρηδες" απο την Stewart και τον Mανώλη μετα απο πρόσκληση μου να τον ανακρίνει για την αντιληπτότητα του κέρδους, της πόλωση απο τη Firehawk και του passive 3D. Φανταστείτε τι θα τον ρώταγε αν ήταν και τεχνικός.

Οσο για τη βίζιτα κ. Ζιζικ....... πάντα καλοδέχουμενοι. Οι αλλαγές τελειώσανε.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590

Μετά απο αρκετό καιρό, αντε καταφερα να πιάσω το πληκτρολόγιο και να μπω να γράψω.

Σήμερα είδα οτι έζησες πριν απο ένα μήνα τη "μεγαλύτερη" χαρα της ζωής σου, που πήρε τη πρωτιά από.....κατασκευή του σινεμά σου. :116:

Nαι, είχαμε τη χαρα να έχουμε "μουσαφίρηδες" απο την Stewart και τον Mανώλη μετα απο πρόσκληση μου να τον ανακρίνει για την αντιληπτότητα του κέρδους, της πόλωση απο τη Firehawk και του passive 3D. Φανταστείτε τι θα τον ρώταγε αν ήταν και τεχνικός.

Βάγγο με πολύ χαρά διαπιστώνω ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς συνεχίζεις να εκπλήσσεις ευχάριστα με τα προϊόντα και τους νεωτερισμούς σου! Στην επόμενη επίσκεψη μου Αθήνα θα περάσω σίγουρα μια βόλτα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Είναι ιδιαίτερη η χαρά να ξαναβλέπω κείμενό σου στο σάιτ. Και ακόμα μεγαλύτερη να βλέπω τον ανακαινισμένο χώρο της Projecting & Sounding Art, και μάλιστα με τόσο "υψηλό" επισκέπτη!! :444:

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να τα πούμε από κοντά.

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη που καθυστέρησα να δω το θέμα, αλλά ο ΟΤΕ έχει αποφασίσει να μου κηρύξει πόλεμο από την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην έχω internet για μεγάλα διαστήματα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ωωωωωω !!!καλώς το παιδί,επιτέλους.....καιρούς και ζαμάνια !!!...μας έλειψες βαζελάκο:105:

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη,να είσαι πάντα καλά,εσύ και η οικογένειά σου:107:

Έτσι...έτσι....και η τρίτη χαρά το hook του Πρίντεζη(σ'έφτιαξα τώρα!)

Οσο για τη βίζιτα κ. Ζιζικ....... πάντα καλοδέχουμενοι. Οι αλλαγές τελειώσανε
Άντε βρε παιδιά οργανωθείτε !!!από μακρυά,νοερά μαζί σας...εκτός κι αν βλέπεται συχνά τέτοια set up....Ziziko μη γελάς για τους υπόλοιπους το λέω,αν κι αυτός ο '73άρης' της Runco κόβει την ανάσα μόνο που τον βλέπεις ταβανωμένο...

Κανένα d-ila δεν έχεις βρε Βαγγέλη για να δει κάτι ενδιαφέρον και ο Κώστας μην έρθει τζάμπα και χάσει τον χρόνο του βλέποντας native δυο-τρία χιλιάρικα και τα άλλα dlpίδικα κακά κι άσχημα(ίριδα π.χ:116:)

Reaction score
15.548

Κανένα d-ila δεν έχεις βρε Βαγγέλη για να δει κάτι ενδιαφέρον και ο Κώστας μην έρθει τζάμπα και χάσει τον χρόνο του βλέποντας native δυο-τρία χιλιάρικα και τα άλλα dlpίδικα κακά κι άσχημα(ίριδα π.χ:116:)

.........σεχω φτιαξει ομορφα και δεν το πηρες χαμπαρι...:105:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590

Είχε έναν αλλά του τον πήρα! :143:
Το επόμενο βήμα είναι να σε "φορτώσει" με μια stewart!:136:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Από τι βλέπω η παρέα παραμένει δυνατή και παρούσα. :123:

Μανώλη με ξέρεις χρόνια..... με DiLA δύκολα συμβιώνω. Οχι οτι είναι απίθανο σε αυτη τη ζωή αλλα από οτι είδα πρόσφατα σε μια ρύθμιση Χ90, εξακουλουθώ με είμαι σε διάσταση. :116:

Γιάννη χαίρομαι που είσαι ετοιμοπόλεμος γιατι οι υψηλοί επισκεπτες πληθαίνουν. Στη φωτογραφία για παραδειγμα, που δεν μαρτυράει και πολλά, υπάρχει μόνο ένας single chip...:113:

Όσο για σένα Δωδεκανήσιε, δεν φταίω εγω που ήσουν στη πρωτεύουσα και δεν μας τίμησες. Αν το ήξερα θα σε είχα αγκαζάρει απο το αεροδρόμιο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590

Από τι βλέπω η παρέα παραμένει δυνατή και παρούσα. :123:

Μανώλη με ξέρεις χρόνια..... με DiLA δύκολα συμβιώνω. Οχι οτι είναι απίθανο σε αυτη τη ζωή αλλα από οτι είδα πρόσφατα σε μια ρύθμιση Χ90, εξακουλουθώ με είμαι σε διάσταση. :116:

Γιάννη χαίρομαι που είσαι ετοιμοπόλεμος γιατι οι υψηλοί επισκεπτες πληθαίνουν. Στη φωτογραφία για παραδειγμα, που δεν μαρτυράει και πολλά, υπάρχει μόνο ένας single chip...:113:

Όσο για σένα Δωδεκανήσιε, δεν φταίω εγω που ήσουν στη πρωτεύουσα και δεν μας τίμησες. Αν το ήξερα θα σε είχα αγκαζάρει απο το αεροδρόμιο.
Βαγγέλη δοκιμάσατε καθόλου παθητικό 3d με firehawk; Είναι εφικτό;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Τώρα που ξελασκάρισα λίγο με τις σχολικές μου υποχρεώσεις (..δεν θέλω σχόλια :136:) πρέπει να πούμε περισσότερα από κοντά. Ελπίζω στην ανοχή σου. :114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Stewart Filmscreen...

Το επόμενο βήμα είναι να σε "φορτώσει" με μια stewart!:136:
Δεν είναι 'φόρτωμα' η Stewart....'ξεφόρτωμα' χρημάτων είναι δυστυχώς,το μοναδικό της μείον:105:....αλλά ως γνωστό-συνήθως-ό,τι πληρώσεις παίρνεις...

Αν πάντως κάτι συμβεί στην υπάρχουσα οθόνη(χτύπα ξύλο δηλαδή!),ο Βαγγέλης θα ξανάρθει στην Κρήτη με 150άρα σίγουρα αυτήν την φορά...αν θα είναι 16/9 η' 2.35/1 θα το συζητήσουμε !!!!....ελπίζω Βαγγέλη να είπες στον 'μουσαφίρη' σου για την οικονομική μας 'κρίση'...:116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis