26 Νοεμβρίου 2010 #21 L leone8 Μηνύματα 17 Reaction score 0 Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ kalhspera tha hthela na mou peis poso exei enas 2.5''ekswtwrikos 320g ena ekswtwriko dvdr kai autoh kapoio paremferh
Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ kalhspera tha hthela na mou peis poso exei enas 2.5''ekswtwrikos 320g ena ekswtwriko dvdr kai autoh kapoio paremferh
26 Νοεμβρίου 2010 #22 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.109 Reaction score 107.484 Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ Παράκληση, όχι greeklish.
27 Νοεμβρίου 2010 #23 andreas19 Μηνύματα 910 Reaction score 20 Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ το ολο θεμα -μαλλον- πρεπει να θεωρειται ακυρο μιας και απο οτι βλεπω το παιδι εχει να μπει πανω απο 2 εβδομαδες στο φορουμ.
Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ το ολο θεμα -μαλλον- πρεπει να θεωρειται ακυρο μιας και απο οτι βλεπω το παιδι εχει να μπει πανω απο 2 εβδομαδες στο φορουμ.
27 Νοεμβρίου 2010 #24 L LLLEFTERIS Guest Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ Πολυ αποτομα "χαθηκε" και δεν μου αρεσει αυτο.
27 Νοεμβρίου 2010 #25 antreas9 Μηνύματα 114 Reaction score 1 πραγματι! νομίζω ότι ίσως θα έπρεεπε να κλείσει,τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει ο φίλος αν παίζει ακόμα το..store η όχι!
πραγματι! νομίζω ότι ίσως θα έπρεεπε να κλείσει,τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει ο φίλος αν παίζει ακόμα το..store η όχι!
27 Νοεμβρίου 2010 #26 andreas19 Μηνύματα 910 Reaction score 20 Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ απο οτι εχω παρατηρησει παντως,καμια προσπαθεια για καλυτερες τιμες απο γνωστα καταστηματα δεν εχει ευδοκιμησει.δεν ειναι και ευκολη υποθεση το ολο εγχειρημα.
Απάντηση: STOCK ΤΙΜΕΣ απο οτι εχω παρατηρησει παντως,καμια προσπαθεια για καλυτερες τιμες απο γνωστα καταστηματα δεν εχει ευδοκιμησει.δεν ειναι και ευκολη υποθεση το ολο εγχειρημα.