17 Αυγούστου 2007 #1 D dimi.geo Μηνύματα 298 Reaction score 0 Πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα! Πολύ καλή ευκρίνεια και καθόλου κόκκος!! Η ταινία βέβαια είναι για κυριάκη μεσημέρι και πολύ της είναι... Πάντως νομιζω πως είναι από τις καλύτερες σε εικόνα που έχω δει..
Πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα! Πολύ καλή ευκρίνεια και καθόλου κόκκος!! Η ταινία βέβαια είναι για κυριάκη μεσημέρι και πολύ της είναι... Πάντως νομιζω πως είναι από τις καλύτερες σε εικόνα που έχω δει..
17 Αυγούστου 2007 #2 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: Stomp the yard blu-ray Την ταινια δεν την εχω δει οπως φαντάζομαι οι περισσότεροι μιας και δεν εχει ερθει ακομα στην χώρα μας ( για τον Καφατο δεν ορκίζομαι :cool_3: ) Παρτε λοιπόν μια ιδεα απο το τρέϊλερ της ταινίας . [youtube]v/hvLzhK7Vatw[/youtube]
Απάντηση: Stomp the yard blu-ray Την ταινια δεν την εχω δει οπως φαντάζομαι οι περισσότεροι μιας και δεν εχει ερθει ακομα στην χώρα μας ( για τον Καφατο δεν ορκίζομαι :cool_3: ) Παρτε λοιπόν μια ιδεα απο το τρέϊλερ της ταινίας . [youtube]v/hvLzhK7Vatw[/youtube]
17 Αυγούστου 2007 #3 smooth criminal Μηνύματα 2.489 Reaction score 1 Απάντηση: Stomp the yard blu-ray Δεν την ειχα στα υποψιν μου, αλλα τωρα που ειδα το τρειλερ παω να την παρω. That's me!:cool_3:
Απάντηση: Stomp the yard blu-ray Δεν την ειχα στα υποψιν μου, αλλα τωρα που ειδα το τρειλερ παω να την παρω. That's me!:cool_3: