Streamer με volume?

Reaction score
141
Υπαρχει streamer με dac και με volume; Δηλ να ρυθμιζεις την ενταση ηχου απο το streamer (και την εφαρμογη του - android κατα προτιμηση), γιατι ο ενισχυτης στερειται τηλεκοντρολ.

Reaction score
7.067
Κατι πιο ...φαντεζι;
Δεν ξέρω ποιο είναι το μπάτζετ σου, για αυτό πρότεινα το καλύτερο (αυτή τη περίοδο) σε λόγο τιμής απόδοσης και με δυνατότητα έλεγχου της έντασης. Αν τώρα θέλεις να ανέβεις αρκετά πιο πάνω,απλά άλλαξε ενισχυτή, πάρε έναν με τηλεχειριστήριο και κάνε πιο εύκολη την αγορά streamer. Πάντως λάβε υπόψη σου, ότι το προενισχυτικο στάδιο, στις συσκευές αυτής της κατηγορίας, δεν είναι και το καλύτερο (προφανως δεν ισχυει για το μεγαλο Eversolo ).

Reaction score
390
CA MXN10, από το κινητό.
Ισχύει μόνο για την αναλογική έξοδο.
Όταν ακούς δηλαδή από το dac του streamer.
Όταν το χρησιμοποιείς ως transport, δηλαδή χρησιμοποιείς την ψηφιακή του έξοδο για άλλο dac, δεν γίνεται.

Reaction score
141
Εversolo A6 ή Α8, που είναι και πολύ της μόδας τελευταία!

DMP-A6
DMP-A8
Το θεμα ειναι αν το volume δουλευει μονον οταν χρησιμοποιουνται ως προενισχυση, κι οχι με rca στον ενισχυτη (απο το δικο του ντακ δηλ)
Δεν ξέρω ποιο είναι το μπάτζετ σου, για αυτό πρότεινα το καλύτερο (αυτή τη περίοδο) σε λόγο τιμής απόδοσης και με δυνατότητα έλεγχου της έντασης. Αν τώρα θέλεις να ανέβεις αρκετά πιο πάνω,απλά άλλαξε ενισχυτή, πάρε έναν με τηλεχειριστήριο και κάνε πιο εύκολη την αγορά streamer. Πάντως λάβε υπόψη σου, ότι το προενισχυτικο στάδιο, στις συσκευές αυτής της κατηγορίας, δεν είναι και το καλύτερο (προφανως δεν ισχυει για το μεγαλο Eversolo ).
Παλι αλλαγη ενισχυτη; μπα, δεν...
Εξεταζεται το eversolo 8 πλεον

Reaction score
7.067
Το θεμα ειναι αν το volume δουλευει μονον οταν χρησιμοποιουνται ως προενισχυση, κι οχι με rca στον ενισχυτη (απο το δικο του ντακ δηλ)

Παλι αλλαγη ενισχυτη; μπα, δεν...
Εξεταζεται το eversolo 8 πλεον
Δεν ξέρω ποιον ενισχυτή έχεις και πότε τον αγόρασες,αλλά αν δεν θέλεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση,τα eversolo είναι πολύ καλές επιλογες. Η ρύθμιση της έντασης γίνεται με επιλογή απο το μενού λειτουργίας τους.Αν θέλεις βγάζουν μεταβλητή έξοδο ή σταθερή.

Reaction score
141
Δεν ξέρω ποιον ενισχυτή έχεις και πότε τον αγόρασες,αλλά αν δεν θέλεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση,τα eversolo είναι πολύ καλές επιλογες. Η ρύθμιση της έντασης γίνεται με επιλογή απο το μενού λειτουργίας τους.Αν θέλεις βγάζουν μεταβλητή έξοδο ή σταθερή.
Ειχα το Hegel 390, για λιγες ημερες, μα επεστρεψα ταχιστα στον Leben cs600x (νυχτα με μερα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) που δεν εχει τηλεκοντρολ (pure hi end βλεπεις😁😁). Οποτε η υπαρξη ρυθμισης εντασης μεσω αλλου τηλεκοντρολ ή εφαρμογης ειναι απαραιτητη. Αν το eversolo το κανει οταν παιζει ως ντακ/στρημερ θα ειναι ...ευλογια.
Το θεμα ειναι οτι ισως λιγο ή... λιγο πιο πολυ πανω απο την τιμη του, να υπαρχουν κι αλλα μηχανακια με ή χωρις ντακ(εχω) ισως πιο "αξιοπρεπη" που να το κανουν (πχ innuos, lumin, melco, hifi rose κλπ). Αλλα ποιο...;;;

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.031
Αποφάσισε ποιο είναι το τελικό σου budget και αγόρασε το πιο ακριβό streamer που να είναι εντός αυτού του budget. Με βάση τα "κριτήρια" που έχεις θέσει, νομίζω με αυτή τη μέθοδο θα βρεις το μηχάνημα που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.

Reaction score
7.067
Ειχα το Hegel 390, για λιγες ημερες, μα επεστρεψα ταχιστα στον Leben cs600x (νυχτα με μερα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) που δεν εχει τηλεκοντρολ (pure hi end βλεπεις😁😁). Οποτε η υπαρξη ρυθμισης εντασης μεσω αλλου τηλεκοντρολ ή εφαρμογης ειναι απαραιτητη. Αν το eversolo το κανει οταν παιζει ως ντακ/στρημερ θα ειναι ...ευλογια.
Το θεμα ειναι οτι ισως λιγο ή... λιγο πιο πολυ πανω απο την τιμη του, να υπαρχουν κι αλλα μηχανακια με ή χωρις ντακ(εχω) ισως πιο "αξιοπρεπη" που να το κανουν (πχ innuos, lumin, melco, hifi rose κλπ). Αλλα ποιο...;;;
Αν έχεις dac, αλλάζει τελείως το πράγμα,για ποιό λόγο να δώσεις χρήματα για ακόμα ένα dac (αυτό του streamer).Ποιο dac έχεις και αν αυτό έχει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, φεύγει από την μέση και η βασική προυπόθεση που έχεις βάλει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88