Streamer/Network player ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
296
Οταν υπαρχουν εξοδοι αναλογικοι και ψηφιακοι, δεν πρεπει να υπαρχει ντακ; Ετουτο εδω http://www.innuos.com/en/catalog/go/zenmini-mk3-1tb-hdd εχει εξοδους μα για ντακ δεν αναφερει κατι στις προδιαγραφες!
http://www.innuos.com/en/catalog/go/zenmini-mk3-1tb-hdd
Perfect CD Player replacement
Featuring additional Optical and Coaxial digital outputs as well has a high-resolution 24bit/192KHz Digital to Analog Converter (DAC).

αναλογική έξοδος χωρις ντακ δεν υπάρχει.
γνώμη μου, το streamer να μην κάνει άλλη δουλειά. ούτε ντακ, ούτε σκληροί δίσκοι. τελειως αποφορτισμενο, μόνο να streamάρει. πχ το sotm αλλα οχι με δισκους πανω του.

Reaction score
7.089
Ως dac εχω το Cayin idac6 (D/A conversion by a pair of 32-bit AKM AK4490 "Verita" chips operating in dual-mono mode) παρα πολυ καλο, γι αυτο λεω πως δεν ειναι απαραιτητη η υπαρξη του στο player
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ζοριζεσαι ενω εχεις ενα πολυ καλο dac.Παρε ενα προσιτο network player και συνδεσε το με ομοαξονικη στο dac,αλλα και αναλογικα στον ενισχυτη σου. Για net radio και spotify θα σε καλυψει μια χαρα απο την αναλογικη του εξοδο.Για tidal και για δικο σου υλικο θα περνας το ψηφιακο σημα στο dac (τα dsd αρχεια θα τα παιζεις ομως με pc γιατι η ψηφιακη εξοδος δεν τα υποστηριζει).Κοστος λιγο πανω απο 300 ευρω.Με την διαφορα μεχρι τα 600 παρε μερικους εξωτερικους σκληρους δισκους και διαμορφωσε τους σε fat32 και δουλευε αυτους,τους αλλους που εχεις σε ntfs τους κρατας για backup.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.841
γνώμη μου, το streamer να μην κάνει άλλη δουλειά. ούτε ντακ, ούτε σκληροί δίσκοι. τελειως αποφορτισμενο, μόνο να streamάρει. πχ το sotm αλλα οχι με δισκους πανω του.
Πιστεύετε ότι μετά το Player χρειάζεται streamer, για καλύτερο ήχο? Καλύτερο από ένα media Player μόνο του?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970
Πάντως κακά τα ψέματα, για στριμινγκ υπηρεσίες, το κρομκαστ ούλτρα είναι ο αρχηγός.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511