Streamer/network player

Reaction score
1.739
Η αναζητηση επικεντρωνεται στο Cambridge Audi azur 851n - ή παρομοιου
Καλημέρα φίλε.

851n μόνο!

Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο ή καλύτερο ακόμα και στην διπλάσια κατηγορία τιμής.

Το ’χω τρία χρόνια και περιμένω μπας και βγει τίποτα καλύτερο, αλλά, μπαααα, κανένας δεν έχει βγάλει κάτι καλύτερο (πήγε και έβγαλε η cambridge, εκείνον τον πανάκριβο μπόγο, το Edge)

Υπάρχει και το CXN v2, τρομερό για τα λεφτά του.

Αφού διαθέτεις 1500, κάνε παζάρι και πάρ‘ το καινούργιο, έχει πέσει πείνα στην αγορά, δε κουνιέται τίποτα!

8-)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καλημέρα φίλε.

851n μόνο!

Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο ή καλύτερο ακόμα και στην διπλάσια κατηγορία τιμής.

Το ’χω τρία χρόνια και περιμένω μπας και βγει τίποτα καλύτερο, αλλά, μπαααα, κανένας δεν έχει βγάλει κάτι καλύτερο (πήγε και έβγαλε η cambridge, εκείνον τον πανάκριβο μπόγο, το Edge)

Υπάρχει και το CXN v2, τρομερό για τα λεφτά του.

Αφού διαθέτεις 1500, κάνε παζάρι και πάρ‘ το καινούργιο, έχει πέσει πείνα στην αγορά, δε κουνιέται τίποτα!

8-)
Καλημέρα σου.
Περίμενα πως και πως να το βγάλεις για πωληση, μπας και το βαρέθηκες, μα εσύ με τιποτα:):):) Η ανωτερότητα του έγκειται στο τσιπάκι του ντακ και στην τροφοδοσια του κυριως.

Reaction score
1.739
Δεν είναι μόνο το τσιπακι και η τροφοδοσία, είναι η κλασσική εμφάνιση με την μεγάλη οθόνη (που ταιριάζει παντού), η ποιότητα κατασκευής, η ευκολία χρήσης, το ότι βλέπει δίσκους και ssd NTFS, το ότι παίζει τα πάντα, το ότι «βλέπει» σε ένα δευτερόλεπτο τεράστιους εξωτερικούς δίσκους 4TB, ότι έχει μπόλικες εισόδους και εξόδους, ότι το firmware του ενημερώνεται συχνά και ότι έχει μια αξιοπρεπή εφαρμογή για IOS και Android!

Μίλα με τον νέο αντιπρόσωπο και παρ’ το καινούργιο, γιατί έχω την υποψία ότι η σειρά 851 πάει για κατάργηση.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το cx v2 θα αντικατασταθει σιγουρα ενω για το 851n δεν ανακοινωθηκε ο αντικαταστατης του αν και μαλλον σταματησε η παραγωγη του

Reaction score
1.739
Νίκο, καλημέρα.

Δώσ’ του ένα σε καλή τιμή, γιατί μ εχει πρήξει, θέλει να πάρει το δικό μου!

8-)8-)

Reaction score
615
Το 851 είναι και προενισχυτης με επάρκεια εισόδων. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν με τον τελικό σου. Από το μενού επιλέγεις πως θα το δουλέψεις

Reaction score
1.739
Το 851 είναι και προενισχυτης με επάρκεια εισόδων. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν με τον τελικό σου. Από το μενού επιλέγεις πως θα το δουλέψεις
Δεν έχει αναλογικές εισόδους, όμως.

BLUES

TV
Reaction score
996
Ζητείται streamer / network player αξιώσεων, με ή χωρίς ντακ, με κύρια χαρακτηριστικα:
- tidal (+ mqa επιθυμητο), spotify κλπ ραδιοίντερνετ
- αναπαραγωγή από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους διαμορφωμένους ΚΑΙ κατά NTFS
- πλήρη συνδεσμολογία εισοδων/ εξόδων
-δυνατότητα αναπαραγωγής κάθε είδους ηχοαρχείων
- να έχει android apk πληρες για ευκολη διαχειριση
- οχι πλέον της μιας γενιας πεπερασμένο μοντελο
- με δυνατότητα δοκιμής οικαδε
- και ότι άλλο νομίζετε

Μέχρι ποια τιμή? Μέχρι 1500+€€
Καλημερα και χρονια καλα
Στην κατηγορια τιμης που παιζεις το κατωθι ειναι ταμαμ
Με το καλυτερο ιντερφεις της πιατσας,δυνατο harware,πληρες εισοδων εξοδων,υποστηριξη απο σοβαρη ελληνικη αντιπροσωπια,συγχρονο,πολυεργαλειο
Επισης αυτο
www.melco-audio.com/products/n1-mk2/
To NIA60/2----αλλα θελεις και ντακ
Επισης αυτο
www.innuos.com/en/catalog/go/zen-mk3-1tb-hdd-black
αλλα θα χρειαστεις και ντακ
Ολα τα παραπανω παιζουν καλυτερα,απο το 851 ν,γιατι ειναι βασισμενα σε MPD linux
Tα εχω ακουσει ολα,οπως και Αουρεντερ Ν100h
H επιλογη μου ηταν το Μελκο,μιας και ειχα ντακ
Ελπιζω να βοηθησα στην αναζητηση σου

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καλημερα και χρονια καλα
Στην κατηγορια τιμης που παιζεις το κατωθι ειναι ταμαμ
Με το καλυτερο ιντερφεις της πιατσας,δυνατο harware,πληρες εισοδων εξοδων,υποστηριξη απο σοβαρη ελληνικη αντιπροσωπια,συγχρονο,πολυεργαλειο
Επισης αυτο
www.melco-audio.com/products/n1-mk2/
To NIA60/2----αλλα θελεις και ντακ
Επισης αυτο
www.innuos.com/en/catalog/go/zen-mk3-1tb-hdd-black
αλλα θα χρειαστεις και ντακ
Ολα τα παραπανω παιζουν καλυτερα,απο το 851 ν,γιατι ειναι βασισμενα σε MPD linux
Tα εχω ακουσει ολα,οπως και Αουρεντερ Ν100h
H επιλογη μου ηταν το Μελκο,μιας και ειχα ντακ
Ελπιζω να βοηθησα στην αναζητηση σου
Εχω ντακ, μα το Altair ειναι κατα σχεδον 50% ακριβοτερο και τα αλλα ... τι τιμες εχουν;

BLUES

TV
Reaction score
996
Εχω ντακ, μα το Altair ειναι κατα σχεδον 50% ακριβοτερο και τα αλλα ... τι τιμες εχουν;
Από 1000 έως 2000 ε τιμές πιάτσας
Μπορείς να πας στο μικρό της αουραλικ το άριες, κάτω από χιλιάρικο με το εξωτερικό γραμμικό τροφοδοτικο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τώρα όμως πρέπει να δωθεί το υπάρχον (και πολύ καλο) ντακ Cayin idac6, 8 μηνών μηχάνημα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Στο ψηφιοαναλογικό κομμάτι ίσως το καθαρόαιμο dac να υπερτερεί, μένει να βγάλεις ιδίοις ώσι τα όποια συμπεράσματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.559
Members
38.572
Νεότερο μέλος
Bee