STREAMING 700 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝAΛΙΑ με SLINGBOX

Reaction score
0
γεια σας από ΑΜΕΡΙΚΉ

φυσικά όλα τα καινούρια έργα γύρω στα 30 κανάλια
οποιος ενδιαφέρεται να μοιραστεί
και φυσικά να αγοράσει και αυτός SLINGBOX σε pal από ευρώπη
ώστε να ανταλλάξουμε stream
το upload για τώρα είναι 450kbs, σύντομα στα 2mbs
μπορείτε να δείτε όπου υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

χαιρετώ φιλικά

γιάννης

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Γειά σου Γιάννη απ' το ΑΜΕΡΙΚΑ.

Το SLINGBOX είναι ενα πολύ καλό προιόν και ενα εργαλείο για λήψη και εκπομπή (encoding) streaming καναλιών μέσω του Internet ή σε τοπικό δίκτυο, με πολλές δυνατότητες.

κάτι αντίστοιχο βέβαια με μια κάρτα capture το κάνει και ο windows media encoder και ο player των windows.

Για να βγεί ποιότητα βίντεο SVHS σε PAL 25 frames/sec , πρέπει να υπάρχει stream τουλάχιστον 700 Kb ή 1 Mbit.
Εμείς εδώ αναβαθμιζόμαστε σιγά-σιγά. Πολλοί απο εμάς έχουν 384 ADSL κάποιοι 512 και λιγότεροι 1Mbit.

Κάποιοι έχουν μια απλή ISDN. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ακόμη λίγο διάστημα για να φτάσουμε να έχουμε στο σπίτι μας με χαμηλό κόστος 1 Mbit.

Ειμαι βέβαιος ότι η τεχνολογία streaming, είτε αυτή λέγεται slingbox, είτε windows media, είτε Real media , σίγουρα θα είναι το μέλλον στην εικόνα και στον ήχο.

Σε λίγες μέρες ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός (δεν μιλάω για το WC2006) θα μεταδωθεί μέσω Internet, απο Ελλάδα με τεχνολογία Windows Media streaming.

Ηδη το ολοκληρώνουμε και θα σας ενημερώσω πώς θα μπορείτε να το δείτε, για όσους ενδιαφέρονται βέβαια...!!!

Reaction score
0
Γεια σου ΠAΝO

ευχαριστώ για την απάντηση
και βεβαια είμαι ενημερωμένος με τη κατάσταση για συνδέσεις που υπάρχουν εκεί.
υπάρχει όμως και άλλος τρόπος για πιο γρηγορη σύνδεση κάτι που
έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε εμβέλεια 20 χιλιομετρων, πάντα νόμιμα τουλάχιστον για εδώ που διαμένω.
η διαδικασία είναι απλή ίσως και να την γνωρίζεις τοποθετείς μια grid κεραία 2.4 ghz εγώ χρησιμοποιώ 24dbi ,τώρα μπορείς επίσης να φτιάξεις το δικό σου κάτοπτρο από μια δορυφορική κεραία που δεν χρησιμοποιείς.
να μια ιστοσελίδα που εξηγεί μερικά από αυτά. http://www.radiolabs.com/Articles/wifi-antenna.html
όταν γίνει η σύνδεση υπάρχουν πολλά open channels όπως σε εγκαταστάσεις γραφείων κτλ με μεγάλες συνδέσεις και έχεις πολύ καλή πρόσβαση.
πάντως και 256kbs να παίρνω είναι
εντάξει περισσότερο με ενδιαφέρουν τα ελληνικά κανάλια και τα ψηφιακά
αυτά που βλέπω τώρα 6 κανάλια δεν είναι live όλο το πρόγραμμα.
τώρα και 2 εβδομάδες κυκλοφόρησε το slingbox στην αγγλία και έγινε ανάρπαστο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef