Streaming MP3 μέσω Internet

Reaction score
164
Υπάρχει τρόπος να ακούω από την δουλειά τα MP3 που έχω στο PC του σπιτιού; :121:
Κάπως θα γίνεται, αλλά δεν έχω βρει άκρη!

Reaction score
12.135
Έτσι όπως το εννοείς, δύσκολο το βλέπω. Αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις, πχ γράψε 2-3 DVD με mp3 και βάλτα στη δουλειά ή πάρτα σε ένα USB stick (8 γίγα, θες παραπάνω;).

Reaction score
164
Ε, το θέμα είναι να μην κουβαλάω!
Υπήρχε ένα πρόγραμμα, το Sushi, αλλά είναι για Mac. :111:

Reaction score
2
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με το θέμα ξέρω πως και με το Winamp μπορείς να κάνεις streaming.Για ψάξτο λίγο.Βέβαια το θέμα είναι ότι δεν θα μπορείς να αλλάζεις τραγούδια,απλά θα ακούς την playlist που έχεις φτιάξει.

Reaction score
0
Απάντηση: Streaming MP3 μέσω Internet

Ολα γινονται......
Σε win στηνεις winamp και shoutcast στην πορτα 8000 φτιαχνεις τις λιστες σου και οριζεις να κανει streaming στα 128kbps.
Το επομενο βημα ειναι να πας στο Modem σου και να κανεις ενα portforward την 8000 στο pc σου.

Αν θες να το κανεις πιο pro φτιαξε και ενα account στο dyndns.org
unforgiven.ath.cx και βαλε το modem να κανει και upgrade το name σου, αν δεν το υποστιριζει το modem βαλε τον updater να τρεχει στα win.
Οποτε μετα οπου και να εισαι και εχεις inet θα "χτυπας" unforgiven.dyndns.org:8000 και θα ακους την μουσικουλα σου.
Επισης μπορεις να σηκωσεις και εναν vnc server σε αλλη πορτα ωστε να μπορεις να αλλαξεις και τα τραγουδια αν τα βαρεθεις.
Η γραμμη που θα χρειαστεις σε upload πρεπει να ειναι τουλαχιστον 512kbps για να μην εχεις διακοπες και λοιπα, απο ποιοτητα θα εισαι λιγο καλυτερα απο εναν καλο ραδ.σταθμο.

Κατεβασε απο εδω το plugin, στησε το winamp στο pc σου και αν βρεις τα "σκουρα" call me.

[offtopic]Σου στελνω και pm για το ΗDMI αν δεν το εχεις δωσει μιας και εμπλεξα αυτες τις μερες να ανεβω αυριο να το παρω. :120:
[/offtopic]

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Streaming MP3 μέσω Internet

Πολυ φασαρια για την μουσικη κατα την γνωμη μου!
[/url]
Kοιτα δεν εχεις αδικο αλλα... το να φτιαξεις ενα inet radio εχει τη φαση του πως να το κανουμε ? :107:

Yπαρχει και αυτη λυση και δεν κανεις τιποτα απο τα παραπανω. :116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Streaming MP3 μέσω Internet

Yπαρχει και αυτη λυση και δεν κανεις τιποτα απο τα παραπανω. :116:
Πολυ ωραια σελιδα b52fc!:107::444:

("Συγνωμη Unfo... που βγηκε η σηζητηση εκτος θεματος")

Reaction score
0
Το ξέρω παιδιά..!!
Είναι άψογο το σάητ.

Μπορείς άμα φτιάξεις λογαριασμό να τα αποθηκεύεις και σε playlist και να τα έχεις όλα μαζεμένα. Φάβοριτς και λοιπά....

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.563
Members
38.716