Studio Flat monitors/amp compo: Τί προτείνετε στα 400-500??

Reaction score
0
Το τι καλώδια θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το που θα πάρεις σήμα για τα ηχεία σου, από κάρτα ήχου, κονσόλα, κάτι άλλο;
Αν πάς σε ενεργά θα χρειαστείς καλώδια balanced με xlr βύσματα (Αν δεν βαριέσαι συναντιόμαστε να σου δώσω κάτι 6 μετρα δικά μου με Neutrik βύσματα που μου περισσεύουν) .
Αν πάλι πας σε παθητικά - που δεν στο συστήνω για λόγους ευκολίας - θα χρειαστείς τυπικό καλώδιο ηχείων με κόστος από σχεδόν τίποτα εως όσο θέλεις.
Και προσοχή στις τιμές των ηχείων, συχνά αφορούν τεμάχιο.

Reaction score
0
Δυστυχώς Αθήνα. Αν πάντως τα χρειαστείς pme δ/νση και στα στέλνω. Τελικά, από τι θα δώσεις σήμα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.006
Ριξε και μια ματιά στα Yamaha :

https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/nakas_gr/Show_Team.htm?Pnt=M,5,381,1520,1,0

Για απλές ηχογραφήσεις ή για συνθέσεις που θα μιξαριστούν κατόπιν σε studio είναι άψογα. Για καλώδια, όσο πιο φτηνά τόσο πιο καλά! :wink:

Προσοχή: το site του Νάκα δουλεύει μόνο με Internet Explorer. Με Firefox τα προϊόντα δε φαίνονται.

Reaction score
0
to output vgenei apo karta ixou Firewire Audiophile(M Audio), setup: laptop,cubase, shit loads of plugins and a lot of imagination..... tha soy pm thn address. oti thes apo software(exw apira quality soft) pes th thikia sou kai sth stelnw se disk!!!!!

thanks in advance

Reaction score
2
Randy και εγω την 24/96 audiophile εχω την usb ομως....
δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερο καλωδιο....απο την καρτα ηχου με rca στο ηχειο......εχει και balanced συνδεση αλλα δεν εχει η καρτα σου..... :lol:...και δεν χρειαζεται κιλας........

p.s. εχω τα spectrasonics αν ενδιαφερεται κανενας (atmosphere,trilogy,stylus rmx)...15 cd!!!!!
waves platinum ktl......

Reaction score
0
sostos...ta exw... poli gamato vst gia mastering eine to Ozone3!!!! to kalitero poy exw thei ws twra... opois tothelei pm me!!!!!

Reaction score
0
Αν η κάρτα σου έχει rca και τα ηχεία που θα πάρεις έχουν και αυτά rca, τότε όπως λέει και ο Μιχάλης χρησιμοποιείς τα rca. Αν τα ηχεία σου έχουν xlr και η κάρτα rcα θα χρειαστείς balanced καλώδια και έναν αντάπτορα από rca σε xlr.
btw tnx για το software.

Reaction score
2
οχι οχι.....
τα ηχεια αυτα εχουν και rca και balanced..........
για συνδεση με τη καρτα σου ....με RCA.....δεν υπαρχει λογος για balanced.....

Ακουσε τα κιολας στην αντιπροσωπεια (ΕΛΙΝΑ) αλλα δεν νομιζω να μην μεινεις ικανοποιημενος......

νασαι καλα φιλε και καλα recording........ :wink:

Reaction score
3.574
Καλές επεξεργασίες randy.
Nα μας στείλεις τα demos οπωσδήποτε. Μη μας ξεχάσεις.

Reaction score
2
ThanosK. said:
Μιχάλη, έχουν rca ή καρφί;
Απ'οτι είδα στο site έχουν xlr και jack 1/4" οχι rca.
ενταξει θα παρει και δυο ανταπτορακια......(ολα πρεπει να τα λεω...... :lol:)

περιμενουμε demo....... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa