Το τι καλώδια θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το που θα πάρεις σήμα για τα ηχεία σου, από κάρτα ήχου, κονσόλα, κάτι άλλο;
Αν πάς σε ενεργά θα χρειαστείς καλώδια balanced με xlr βύσματα (Αν δεν βαριέσαι συναντιόμαστε να σου δώσω κάτι 6 μετρα δικά μου με Neutrik βύσματα που μου περισσεύουν) .
Αν πάλι πας σε παθητικά - που δεν στο συστήνω για λόγους ευκολίας - θα χρειαστείς τυπικό καλώδιο ηχείων με κόστος από σχεδόν τίποτα εως όσο θέλεις.
Και προσοχή στις τιμές των ηχείων, συχνά αφορούν τεμάχιο.
to output vgenei apo karta ixou Firewire Audiophile(M Audio), setup: laptop,cubase, shit loads of plugins and a lot of imagination..... tha soy pm thn address. oti thes apo software(exw apira quality soft) pes th thikia sou kai sth stelnw se disk!!!!!
Randy και εγω την 24/96 audiophile εχω την usb ομως....
δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερο καλωδιο....απο την καρτα ηχου με rca στο ηχειο......εχει και balanced συνδεση αλλα δεν εχει η καρτα σου..... ...και δεν χρειαζεται κιλας........
p.s. εχω τα spectrasonics αν ενδιαφερεται κανενας (atmosphere,trilogy,stylus rmx)...15 cd!!!!!
waves platinum ktl......
Αν η κάρτα σου έχει rca και τα ηχεία που θα πάρεις έχουν και αυτά rca, τότε όπως λέει και ο Μιχάλης χρησιμοποιείς τα rca. Αν τα ηχεία σου έχουν xlr και η κάρτα rcα θα χρειαστείς balanced καλώδια και έναν αντάπτορα από rca σε xlr.
btw tnx για το software.