sub και βασης αντι δαπεδου...

D

deleted user 10898

Guest
ενας φιλος μου δινει δωρεαν!! το σαμπ της jbl
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=L8400P&cat=SLS&ser=SLS
μεχρι τωρα ειχα καταληξει στα ηχεια δαπεδου που θελω (focal 836 η 826 κλπ κλπ)
ξαφνικα προκυπτει αυτο και ρωταω.....
αξιζει να παρω ενα καλο βασης και να προσπαθησω να το συνδιασω με το εν λογω σαμπ?
μιλαμε παντα για ακροασεις κλασικης μουσικης/εντεχνο ελληνικο/ ηλεκτρονικης και οχι home theater klp...
Ευχαριστω
Νικος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στην θέση σου θα έπαιρνα τα μεγάλαη ηχεία και θα έβαζα και το sub, (αλλά εγώ είμαι λίγο υπερβολικός). :happy_9:

Τέλος πάντων, αν θέλεις να απολαύσεις κλασική μουσική, πρέπει τα ηχεία σου να φορτίζουν πάρα πολύ καλά τον χώρο, να είναι σε θέση να βγάλουν επαρκές σώμα και φυσικά να μπορούν να δώσουν μεγάλο εύρος σκηνής διότι έτσι θα εισπράξουμε την αίσθηση μιας μεγάλης ορχήστρας. Δύο καλά ηχεία βάσης, μπορούν να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά με περιορισμούς στο κάτω φάσμα. Δύο καλά ηχεία βάσης με ένα πολύ καλά στημένο sub, θα ήταν ιδανική λύση. Όμως εδώ το μυστικό είναι στο "πολύ καλά στημένο sub". Οποιοσδήποτε συμβιβασμός στην τοποθέτηση θα δώσει λάθος αποτέλεσμα, τουλάχιστον όταν ο στόχος είναι η στερεοφωνία. Επειδή λοιπόν είναι πολύ ευκολότερο να στήσεις δύο ηχεία αντί τρία, προτείνω τα μεγάλα, παρά που στον χώρο ακρόασης που έχεις θα δούλευαν και ηχεία βάσης. Φυσικά κρατάς και το sub για home cinema ή κανένα άλλο κόλπο στο μέλλον.

...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: sub και βασης αντι δαπεδου...

4χ8 μετρα σαλονι
4χ4 ο χωρος ακροασης
Παρε τα καλιτερα (οικονομικα και ποιοτικα) που μπορεις, για να ακουσεις μουσικη. Δωσε βαρος εκει και οχι στα περιφερειακα -γιατι θα το...μετανοιωσεις!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos