Sub Bose

Μηνύματα
499
Reaction score
14
Καλησπέρα σας μετά απο καιρό!
Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα.
Έχω στην κατοχή μου ένα alfa romeo 159 Ti, αυτό έρχόταν απο το εργοστάσιο με εγκατεστημένο στο πόρτ μπαγκαζ ένα ενισχυτή bose και ένα sub. Επίσης έχει και ένα σετ διαιρούμενα σε κάθε πόρτα και ένα κεντρικό στο ταμπλό μπροστά.
Απο την μέρα που το αγόρασα λοιπον δεν έπαιζε το sub. Άλλαξα πηγή, έβαλα και τον αντάπρορα που χρείάζεται για να παίξουν τα bose με την καινούρια πηγή αλλά πάλι τίποτα.
Ψάχνοντας λοιπόν είδα οτι το sub ειναι αυτοενισχυόμενο και οτι παίρνει κανονικά ρεύμα, δοκίμασα λοιπόν να του δώσω σήμα κατευθείαν απο το sub out της καινούριας πηγής και έπαιξε κανονικά.
Το πρόβλημα όμως που υπάρχει ειναι οτι η έξοδος της πηγής ειναι αρκετά χαμηλοέξοδη με αποτέλεσμα να πρέπει να το βάλω στο 10 και πάλι να μην φτάνει.
Να αναφέρω εδω οτι το αμάξι το γύρισα σε 2-3 καταστήματα και κάνενας δεν είχε την όρεξη να ασχοληθεί να λύσει το πρόβλημα, όλοι μου προτείναν την εύκολη (για αυτόυς) λύση να βάλω καινούριο (εξωτερικό) sub στο πορτ μπαγκαζ, κάτι που ειναι εντελώς εκτός των πλάνων μου.
Υπάρχει λοιπόν κάποις ενισχυτής σήματος που θα ανεβάζει το σήμα προενίσχυσης εκεί που το θέλουμε?

Ευχαριστώ!
 

Μηνύματα
1.842
Reaction score
3.438
Νίκος Κωνσταντινίδης car audio test θα σου πει.
Στείλτου πμ
[DOUBLEPOST=1543099205][/DOUBLEPOST]Επίσης έχεις ακούσει άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο και επαιζε δυνατοτερα με αυτό το σαμπ??
 



Μηνύματα
1.842
Reaction score
3.438
Καλησπέρα έχω το ίδιο αμάξι χωρίς τα bose αξίζει το ήχο σύστημα αυτό? Βασικά τα ψάχνω μεταχειρισμένα και δεν τα βρίσκω....
Αξίζει λίγο μόνο αν το έχεις από την αρχή ,όχι αν το πληρώσεις.after market επιλογές πολύ καλύτερες και ποιοτικότερες
[DOUBLEPOST=1543121218][/DOUBLEPOST]Ο Νίκος car audio test ειδικά θα σας κατατοπίσει καλύτερα.
 


PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Ο Νίκος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τεχνικός και θα σου βρει λύση.
Αν το πρόβλημα είναι η χαμηλή τάση σήματος, ώστε να διεγερθεί επαρκώς το sub, χρειάζεσαι μια βαθμίδα ενίσχυσης σήματος πριν από αυτό.
 

Μηνύματα
499
Reaction score
14
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Δεν έχω ακούσει άλλο αμάξι αλλά σίγουρα δεν παίζει τόσο χαμηλά, σχεδόν δεν ακούγετε! Θα στείλω μύνημα στον Κύριο Νίκο τότε
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.707
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top