Sub ELECTRO VOICE TX 1181 η' JBL MRX 518S

Reaction score
0
Θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα 2 sub 18 ιντσων που ανηκουν τη μεσαια κατηγορια τιμης των 2 εταιρειων,γυρω στα 600-700 ευρω.
Εχουν και τα 2 την ιδια ισχυ στα 500w rms και ευαισθησια στα 100db.
Tα εχει ακουσει καποιος και τα 2?
Μηπως εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτη τη κατηγορια τιμης?

Κατι που με προβληματιζει με το JBL ειναι το οτι ειναι σεταρισμενο στα 4Ω και αμα συνδεσω 2 σε καθε καναλι τοτε θα πεσει ο ενισχυτης στα 2Ω.Τι κανουμε τοτε,τα βαζουμε σε σειρα?

http://www.electrovoice.com/product.php?id=762

http://www.jblpro.com/catalog/general/Product.aspx?PId=53&MId=3

Reaction score
7
Απάντηση: Sub ELECTRO VOICE TX 1181 η' JBL MRX 518S

Δεν εχω ακουσει το ev αλλα το mrx ειναι παρα πολυ καλο και θα στο συνιστουσα ανεπυφυλακτα.
Συνδεση σε σειρα δεν εχω συναντησει ποτε σε pa και δεν θα το προτεινα.Και για λογους ποιοτητας(ουσιαστικα συνδεεις ενα πηνιο σε σειρα με το καθε woofer) και για λογους αξιοπιστιας(αν καει το ενα, μουγκα και το αλλο).Καλυτερα να ρωτησεις καποιον πιο ειδικο.

Παρολα αυτα η προταση μου στα 600 ευρω ειναι να παρεις 2 B&C 18 TBX 100(κατι παραπανω απο 200 θα το βρεις) και να φτιαξεις πολυ ισχυροτερα sub και στην μιση τιμη.
Αυτα εφοσον πιανουν τα χερια σου με τις ξυλοκατσκευες και με την προυποθεση να δουλεψεις λιγο το winisd ή bassboxpro.

Reaction score
0
Απάντηση: Sub ELECTRO VOICE TX 1181 η' JBL MRX 518S

Πραγματικα δεν εχω χρονο για "φτειαχτα" sub,αν κι εχω χρησιμοποιησει παλιοτερα τετοια με ολα τα καλα και τα κακα τους.
Κατι που ελπιζω να μη γινει ξανα με τα "αγοραστα",ειναι να μην αρχιζουν να σκορπιζουν μετα απο ενα-δυο χρονια απο τη (νορμαλ) χρηση και να θελουν μαζεμα με ξυλοβιδες,ατλακολες και πιο χοντρες σιτες για να μη τριζουν.

Reaction score
43
Re: Απάντηση: Sub ELECTRO VOICE TX 1181 η' JBL MRX 518S

Δεν εχω ακουσει το ev αλλα το mrx ειναι παρα πολυ καλο και θα στο συνιστουσα ανεπυφυλακτα.
Συνδεση σε σειρα δεν εχω συναντησει ποτε σε pa και δεν θα το προτεινα.Και για λογους ποιοτητας(ουσιαστικα συνδεεις ενα πηνιο σε σειρα με το καθε woofer) και για λογους αξιοπιστιας(αν καει το ενα, μουγκα και το αλλο).Καλυτερα να ρωτησεις καποιον πιο ειδικο.

Παρολα αυτα η προταση μου στα 600 ευρω ειναι να παρεις 2 B&C 18 TBX 100(κατι παραπανω απο 200 θα το βρεις) και να φτιαξεις πολυ ισχυροτερα sub και στην μιση τιμη.
Αυτα εφοσον πιανουν τα χερια σου με τις ξυλοκατσκευες και με την προυποθεση να δουλεψεις λιγο το winisd ή bassboxpro.
+1

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
Ενεργό μέν, μέσα στο περιθώριο τιμής που θέτεις, δέ.
Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Παίρνεις μια τετράδα (ή και περισσότερα - η τιμή είναι "χώμα") και τελειώνεις...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sub ELECTRO VOICE TX 1181 η' JBL MRX 518S

+1

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
Ενεργό μέν, μέσα στο περιθώριο τιμής που θέτεις, δέ.
Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Παίρνεις μια τετράδα (ή και περισσότερα - η τιμή είναι "χώμα") και τελειώνεις...
Ωραια πληροφορια,γιατι παντα ειχα την απορια αν τα πραματα με την ετικετα του thomann σκορπανε γρηγορα.
Πριν απο λιγους μηνες αγορασα 2 ενισχυτες T.AMP PROLINE 3000,2χ1500watts@4Ω για να τροφοδοτω κατι διπλα 18αρια sub κι ειμαι λιγο ανησυχος για την αντοχη τους.
Οι τιμες τους δε,ειναι οντως "χωμα".

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος