Sub equalizers

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Σε αυτονομες μοναδες ξεκινησε απο την velodyne, μια καλη συσκευη , που σε καποια σημεια ζωτικα χεριαζεται με εξαιρετικα αποτελεσματα.Το sms ηταν η απαντηση στο ενσωματομενο ισοσταθμιστη της sunfire.
- δυσκολο να το φερεις , θελει πολυ ενασχοληση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: sun equalizers

δευτερη λυση το sub equalizer της audyssey, κατι που χεριαζεται αλλα χρειαζεται το κιτ του εγκαταστατη.
http://www.hitechreview.com/audio/a...ass-response-problems-in-home-theaters/11707/

http://www.ecoustics.com/electronics/products/new/574413.html

ετεροθαλης αδερφη το equalizer της svs , με απλο μικροφωνακι και μη παραμετροποιησιμο

http://www.eu.lsound.no/Avdelinger/Produkter/AV-Calibration.aspx

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το antimode ειναι μια ακομα μη παραμετροποιησιμη λυση.Εχει δυο μοντελα, το μεγαλο εχει πιο δυνατο dsp τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει απο την κατασκευαστρια εταιρια.

http://www.dspeaker.com/en/products/anti-mode-8033.shtml

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.561

Αργύρη :615:

Κάποιος διαχειριστής μόνο να αλλάξει τον τίτλο σε sub equalizers

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχω στειλει πμ εδω και ωρα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Sub equalizers

απο ποιον ο Αη Βασιλης θα ερθει αργα φετος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σουμουσου εχω ενα στενω απο το σπιτι, απλα η παραγκα ειναι διαλα.....αυριο ελπιζω να εχω ηχο......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν νικιεμαι με τιποτις, εγραψα το στενο με ομεγα , ουστ μου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sub equalizers

και συ με καμμενη φλατζα ? μπραβο μπραβο, αντε και σε μελιτζανιασμενα ρουλεμαν

Reaction score
29.536
Απάντηση: Sub equalizers

Και σε τσικι τσικι στροφάλους , και αρπαγμένους εκκεντροφόρους παιδιά.
Μόνο μην χαλάσετε κανά nicasil χιτώνιο , γιατί δεν φιάχνεται ," εύκολα" και κυρίως εδω...

Reaction score
3.085

Καλημέρα σε όλους

Να σας πω την αλήθεια, είναι ένα ζήτημα που - σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο - με έχει κι εμένα απασχολήσει. Και τούτο διότι πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν η ρύθμιση και ο διαμοιρασμός των συχνοτήτων που αναλαμβάνουν να κάνουν τα κυκλώματα ενός AVR ή ενός AV pre-pro είναι αρκετά ώστε να ικανοποιήσουν 100% τις ανάγκες ενός οπουδήποτε χώρου Home Theater, με οποιαδήποτε ηχεία και με ένα ή περισσότερα subwoofers.

Ίσως ένα sub equalizer να συμπληρώνει τα όποια κενά ενός τέτοιου συστήματος. Κατά πόσον το κάνει καλά ή όχι δεν το ξέρω. Και επίσης κατά πόσον επιδρά αρνητικά ή θετικά σε ένα room correction, που γίνεται με τα σημερινά ενσωματωμένα στους σύγχρονους ενισχυτές/προενισχυτές AV κι αυτό δεν το γνωρίζω.

Πάντως πρέπει, για λόγους ιστορικούς και μόνο, να πούμε ότι στην αυγή του Home Theater, οι πρώτες προσπάθειες σωστότερου ελέγχου των subwoofers έγιναν με την εισαγωγή στα συστήματα των ξεχωριστών μονάδων ενεργών crossovers, τα οποία παρέκαμπταν τα κυκλώματα των ενισχυτών/προενισχυτών AV και αναλάμβαναν αυτά να κάνουν τον διαχωρισμό των χαμηλών συχνοτήτων και την ανακατεύθυνση των σημάτων τόσο στο ή στα subwoofers όσο και στα υπόλοιπα ηχεία.
-

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παναγιωτη ,ευκολα μεσω thx κουρευεις καποια πραματα μεσω av ,
γιαννη εχουμε τον ντιεγκο στη μπολωνια για νικασιλ, χρονια τωρα..............

Reaction score
19
Το οντισι του ONKYO 876 ελεγχει μεσω ισοσταθμισης 6 συχνοτικες περιοχες. Απο τη μικρη εμπειρια μου ο αριθμος ειναι τουλαχιστον για γελια! Δεν μπορω να φανταστω ολοκληρωμενη ισοσταθμιση με λιγοτερες απο 20-30 περιοχες. Επομενως θεωρω οτι η προσθηκη ενος sub equalizer δυναται να εχει απο μικρη εως ουσιαστικη προσφορα και μονο. Το τελευταιο εαν και μονο αν συμπεσουν οι προβληματικες συχνοτητες λογω χωρου με τις συχνοτητες που επηρεαζει το equalizer.

O χωρος μου πχ παρουσιαζει μια βυθιση στα 52 Hz της ταξης περιπου των 8 db και η χειροκινητη ισοσταθμιση του 876 μπορει να επεμβει στα 40 και 60 Hz(αν θυμαμαι καλα) οχι παντως στα 50Hz. Αντε βγαλε ακρη τωρα...:122:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καθε νεο προιον (τετοιο ειναι του 876) ειναι ολιγο κουλΟ.Το νεο 32αρι κελαιδα παντου, οχι μονο στο σαμπ, ΠΑΝΤΟΥ
ΠΑ-ΝΤΟΥ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef