SUB ON/OFF SWITCH

Μηνύματα
281
Reaction score
92
Εχω το svs pb1000 το οποίο έχει διακόπτη on/off, αλλά λόγω ότι η τοποθέτηση του είναι τέτοια που δεν δίνει εύκολη πρόσβαση στην πίσω πλευρά που βρίσκεται ο διακόπτης θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να βάλω κάτι σαν και αυτό της φωτο έτσι ώστε να κλείνω και να ανοίγω απο κει το sub ???? έχοντας εννοείτε μόνιμα στο on τον διακόπτη του sub.
Είναι ασφαλής μέθοδος για το sub ή όχι ?????
 

Attachments



Μηνύματα
281
Reaction score
92
Μπορείς να το βάλεις, αλλά αφού έχει Auto γιατί ασχολείσαι;
Ελα μου ντε. Το λοιπόν πριν 3 μέρες σε κατάσταση αναμονής παρατήρησα αυξημένο hum αν το λεω σωστά που σε ησυχία το άκουγα απο τα 3 μέτρα, λέω κάτι έγινε, κλείνω sub και αλλάζω πολικότητα στο φίς και το hum έπεσε σε τέτοιο βαθμό που μόνο αν κολούσα αυτί το άκουγα, έλα μου ντε που μέσα σε 3 μέρες επανήλθε σε τέτοια ένταση που και πάλι γίνονταν αντιληπτό απο τα 3 μέτρα. Να σημειώσω δε ότι δεν είναι στην ίδια πρίζα που βρίσκεται ενισχυτής ή ότι άλλο απο το σύστημα.
 

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.618
Reaction score
78.895
Να σημειώσω δε ότι δεν είναι στην ίδια πρίζα που βρίσκεται ενισχυτής ή ότι άλλο απο το σύστημα.
Δοκίμασες στην ίδια πρίζα με το σύστημα μήπως δεν το κάνει;
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.212
Reaction score
21.876
Κανε ένα τσεκ στα καλωδια συνδεσης η' και στις θεσεις συνδεσης (βυσματα) με τον ενισχυτή και το sub. Δοκιμασε και με καποιο άλλο καλωδιο αν υπαρχει. Παλιοτερα μου ειχε συμβει και αποδειχτηκε πως ηταν ελαττωματικο το καλωδιο (RCA). Κι εμενα στην αναμονη μου το εκανε (άλλη κατηγορια sub, φθηνο αλλα…). Αντικατασταθηκε το καλωδιο και όλα καλα. Είναι μικρη η πιθανοτητα ξερω, αλλα πολλες φορες την παταμε από τετοια απλα.
 
Last edited:

Μηνύματα
281
Reaction score
92
Εχω την εντύπωση ότι αυτό άρχισε να συμβαίνει πρόσφατα,τώρα για το απειροελάχιστο hum που είχα εδώ και 2 χρόνια που το έχω δεν με χαλάει.
Το να πάρω ρεύμα απο την ίδια πρίζα που έχω τα πάντα δεν παίζει μιας και είναι σχεδόν 4 μετρα μακριά.
Στην πρίζα που έχω και τον ενισχυτή έχουν προστεθεί συσκευές τώρα τελευταία και γενικότερα γίνεται ο μικρός χαμός απο καλωδιομάνι και μάλλον θα καθήσω να το ψάξω άν μπορεί να ευθύνεται αυτή η παροχή ασχέτως που δεν παίρνω ρεύμα στο sub απο αυτή την παροχή.
Αλήθεια έχει τύχει σε κανέναν να αυξάνεται το hum με την πάροδο των ημερών ???
 

Μηνύματα
281
Reaction score
92
Την πρίζα του sub την έχω επάνω σε σούκο προστασίας αυτό της φωτογραφίας, μήπως δεν πρέπει ??????
 

Attachments


Μηνύματα
128
Reaction score
66
Καλησπέρα πάνω στο θέμα του φίλου να ρωτήσω κάτι στα πολύ γρήγορα όσο αναφορά το διακόπτη. Δεν συνηθίζω να τον αφήνω πλέον ανοικτό λογο βλάβης που είχε ο ενισχυτής του sub ( svs pc-2000). Όταν το κλείνω τώρα τελευταία σαν να ακούγεται ένα ήχος που θα τον περιγράψω σαν ένα μικρό "τζιιιζ" όταν το κλείνω νορμάλ, ενώ όταν το κλείνω λίγο πιο έντονα δεν ακούγεται μπορείτε να καταλάβετε εάν είναι επικίνδυνο για να προκαλέσει κάποια βλάβη στο subwoofer; και μια τελευταία ερώτηση. Στο δωμάτιο που έχω το ηχοσυστημα έχω ένα ηλεκτρικό σώμα το οποίο είναι νομίζω 2000 watt. Έχει σύστημα που κλείνει και ανοίγει όταν πιάνει θερμοκρασία και το έχω ανοικτό όταν είμαι στο δωμάτιο και παρακολουθώ ταινίες και σειρές. Ήθελα να ρωτήσω επειδή ανοιγοκλείνει έχω παρατηρήσει ότι επειδή τραβάει πολύ ρεύμα το σώμα το κεντρικό δυνατό μεγάλο φως το οποίο δεν είναι τύπου led χαμηλώνει κάπως και ανησυχώ μήπως είναι επικίνδυνο για το σύστημα γενικά επειδή δεν γνωρίζω από Ηλεκτρολογικά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Μηνύματα
3.045.413
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney
Top