gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.479
Quasi-anechoic frequency response: Standard smoothed data measured with high resolution instrumentation (1/60th octave) via "ground plane" technique, outdoors, at two meters' distance, a minimum of 70 feet from reflective boundaries .
Note: In-room extension, with corner placement, will typically yield 3-5Hz greater linear extension than indicated. Results will vary based on room size, seat distance from your SVS, and subwoofer location. Graph not meant to depict maximum playback SPLs which will result from setup in your unique room.
:141:οι μετρησεις του καθε κατασκευαστη ειναι απλα για να γεμιζουν την σελιδα.
πχιό μικρούλι βρε? :143:
Και ερωτώ ο δόλιος:
1)Είδα καλά;
2)Κατάλαβα κάτι λάθος;
3)Γιατί αυτή η εταιρία δεν εισάγεται στην χώρα μας;
4)Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι το 1000άρικο;(Θα έβαζα παραπάνω αλλά ας μην το παρακάνω)
Κωστάδες βοήθεια!!Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά!
Jargon θα σε σφάξω στο γόνατο άτιμε!!Τι ήθελες και μου την θύμησες;:620:
έτσι πάει το πράμα. τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα...:138:Έχω βαρεθεί να γκαρίζω για τα συγκεκριμένα 100 χρόνια τώρα.
σωτηρη ειασια 100 χρονων ? και δεν σου φαινεται, σε εκανα για τα διπλα , τι κριμας μαλλον εισαι και κουφος και τυφλοςΈχω βαρεθεί να γκαρίζω για τα συγκεκριμένα 100 χρόνια τώρα.
Το ίδιο έχουν κάνει και χιλιάδες, χιλιάδες άτομα που τα έχουν στο εξωτερικό.
Οι μετρήσεις έχουν επιβεβαιωθεί από πολούς και η Εταιρεία θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες.
Και όταν μιλάω για μετρήσεις δεν μιλάω από άσχετους αλλά από άτομα που έχουν λιώσει πολλά χρόνια τα κορμιά τους στο θέμα subwoofer.
Ετοιμάζουν και sealed designs μέσα στο χρόνο και περιμένω κι εγώ να δω το SVS PB16 Ultra όταν βγει το οποίο περιμένω να κάνει θραύση.
Για Home Cinema εφαρμογές και για αγορά άμεσα και από Ευρώπη look no further...
πηρε αυτο που πηρε ο αρηςέτσι πάει το πράμα. τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα...:138:
σιγά σιγά, να δεις που θα αρχίσουν να σ'ακούν!
έχεις πάρει κανένα SVS εσύ?
Το θέμα sub το έψαξα πολύ και διάβασα πολύ και είχα καταλήξει στο να αγοράσω δύο SVS PB13-Ultra που είναι και τα καλύτερα - μεγαλύτερα τους.έτσι πάει το πράμα. τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα...:138:
σιγά σιγά, να δεις που θα αρχίσουν να σ'ακούν!
έχεις πάρει κανένα SVS εσύ?
οικολογικότατες! Τινάζουν και τα πεύκα έξω από το σπίτι αν θες βοηθώντας στη διασπορά της γύρης τώρα την άνοιξη.:138:πηρε αυτο που πηρε ο αρης
και τελικα πσωνισε τις οικολογικες σομπες