Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σε αρχεια m2ts ενα απλο εξωτερικο .srt με το ιδιο ονομα κανει μια χαρα.Ολα τα media players θα μπορουν να το διαβαζουν.Hello,
Με πια προγραματα προσθετουμε subs σε αρχεια m2ts?
Τα φωτα σας!!
Φυσικά, αν έχεις ένα srt καλό και συγχρονισμένο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Σε αρχεια m2ts ενα απλο εξωτερικο .srt με το ιδιο ονομα κανει μια χαρα.Ολα τα media players θα μπορουν να το διαβαζουν.
Δυστυχως οι υποτιτλοι που εχει μεσα το stream m2ts ειναι οπως και στα dvds bitmaps εικονες δηλαδη οποτε μονο αν το αρχειο γινει iso τοτε ορισμενα media players μπορουν να τους διαβασουν.
Ναι φιλε μου το εχω υποψην μου αλλα προτιμω την "ευκολη" λυση.:137:Φυσικά, αν έχεις ένα srt καλό και συγχρονισμένο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
πάντως, (για να κάνουμε και κουβέντα κιόλας ) κ. Οικονόμου μπορείτε να κάνετε demux τους PGS υπότιτλους του m2ts stream με το tsMuxer ( τους κάνει extract ως sup) και στη συνέχεια με το BDSup2Sub, να τους μετατρέψετε σε idx/sub, μορφή που υποστηρίζουν όλοι οι media players (είτε software π.χ. mplayerclasic, VLC κ.λ.π. είτε hardware π.χ. WDHD TV, egreat).
Οπότε, αν το m2ts αρχείο έχει ελληνικούς υπότιτλους, με τον τρόπο αυτό, βλέπετε τους αυθεντικούς υπότιτλους του BD, και δεν εμπιστεύεστε τον "Babie ton Sougia" ή τον "Jimie ton Gato" που φτιάχνουν τους srt (και πρέπει να συγχρονίζεις για κανά 2ωρο μέχρι να τους πετύχεις).