Subwoofer Η/Υ σε Eνισχυτη..

Reaction score
1
Αρχισα και γω σιγα-σιγα να στηνω το πρωτο μου οικονομικο μικρο ηχοσυστημα. Για αρχη πηρα πριν 2εβδομαδες τον ενισχυτη της Υamaha RX-V359. Aπολυτα ευχαριστημενος για την σχεση αποδοσης/τιμης του ειπα να προχωρησω στην αγορα ενος ζευγους μπροστινων ηχειων και να αντικαταστησω τα παλια Sony που ειχαν μεινει απο ενα mini Hi-Fi. Πηρα σημερα τα NS-125F σε μαυρο χρωμα επισης της Yamaha. Δε το πολυεψαξα απλα γιατι ηταν κεραυνοβολος ερωτας λογω εμφανισης! Επισης ηταν αρκετα οικονομικα στα 160ευρω το ζευγαρι και ετσι δεν καθησα να το πολυσκεφτω.. Ο χρονος θα δειξει. Μεχρι στιγμης, οσο εχω προλαβει να τα χαρω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Καθαροτητα ηχου σε σχεση με τα προηγουμενα και λογω υψους ο ηχος σου "ερχεται" κατευθειαν στο αυτι! Κοιταζα πριν λιγο για subwoofer και σκεφτηκα ενα παλιο 4.1 σετακι που ειχα αγορασει καποτε για το pc. Υπαρχει περιπτωση αυτο να συνδεεται πανω στον ενισχυτη με καποιο τροπο? Εννοειται πως μονο το sub θελω να βαλω και οχι τους δορυφορους! Επισυναπτω 2 εικονες του woofer και του ενισχυτη να μου πειτε αν ειναι δυνατον να συνδεθουν..

Ευχαριστω για οποιες απαντησεις

woofer

ενισχυτης

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.897
Δοκιμασε απο το sub (out) του ενισχυτη σε ενα απο τα inputs του sub
Θα πρεπει να βαλεις και το volume βυσμα στο sub.

Αλλωστε δεν εχεις να χασεις και τιποτα :p

Reaction score
1
σκεφτηκα να παω να αγορασω rca καλωδιο που καταληγει σε 2mini jacks και ετσι να συνδεσω και τα 2inputs!

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει η τσαμπα χανω τον χρονο μου?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.897
Νομιζω οτι το ενα input φτανει.
Εγω θα το δοκιμαζα .
Παρε ανταπτορακι rca σε mini jack και πες μας τι εγινε :wink:
Volume στην μεση.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.897
Μπραβο jason
To sub το γλυτωσες προσωρινα τουλαχιστον...ενα μικρο Yamaha θα παιζει αρκετα
καλυτερα...

Πως το συνδεσες ?

Reaction score
1
ειχα ηδη ενα καλωδιο 1mini-jack σε 2RCA. πηρα ενα ανταπτορακι 2RCA σε 1 και το εβαλα στην εξοδο του ενισχυτη. Συνδεσα το καλωδιο και παιζει OK. Ομως το bass level και το volume του sub πρεπει να ειναι αρκετα πανω απο την μεση για να εχουμε καλα ακουστικα αποτελεσματα. Απο κει και περα ολα μια χαρα. Δε με βλεπω για sub στο αμεσο μελλον, αρκετο χρημα εχω σκασει μεχρι στιγμης φοιτητης ανθρωπος!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo