Subwoofer.. Πρόβλημα??

Reaction score
3
Καλημέρα παιδιά!

Ο κολλητός μου μόλις αγόρασε το sub GW212 της KODA. Παίζει κανονικά και θα έλεγα και αρκετά καλά για τα λεφτά του!

Το θέμα είναι όμως ότι κάνει ένα βουητό με το που το βάλεις στο ρεύμα.. Και δεν σταματάει ακόμα και όταν βάλεις κάτι να παίξει..

Αποτέλεσμα είναι στις χαμηλές εντάσεις να ακούγεται περισσότερο το βουητό παρά ο ήχος..:frown:

Ολα αυτά βεβαια δεν μπορείς να τα ακούσεις από αποσταση, αλλά όταν πας κοντά στο ηχείο είναι σαν να ακούς μόνιμα το ρεύμα που περνάει μεσα του.

Τι μπορεί να φταίει? Είναι θέμα που να πρέπει να ψαχτεί για αντικατάσταση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Πολύ συνηθισμένο. Για αρχή γυρίστε το φις ανάποδα στην πρίζα μήπως μειωθεί, και μετά ψάξτε να βρείτε ποιάς συσκευής τη γείωση να αφαιρέσετε.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλημέρα παιδιά!

Ο κολλητός μου μόλις αγόρασε το sub GW212 της KODA. Παίζει κανονικά και θα έλεγα και αρκετά καλά για τα λεφτά του!

Το θέμα είναι όμως ότι κάνει ένα βουητό με το που το βάλεις στο ρεύμα.. Και δεν σταματάει ακόμα και όταν βάλεις κάτι να παίξει..

Αποτέλεσμα είναι στις χαμηλές εντάσεις να ακούγεται περισσότερο το βουητό παρά ο ήχος..:frown:

Ολα αυτά βεβαια δεν μπορείς να τα ακούσεις από αποσταση, αλλά όταν πας κοντά στο ηχείο είναι σαν να ακούς μόνιμα το ρεύμα που περνάει μεσα του.

Τι μπορεί να φταίει? Είναι θέμα που να πρέπει να ψαχτεί για αντικατάσταση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά
πες του να το βαλει σε ξεχωριστη παροχη απο τα υπολοιπα μηχανηματα

Reaction score
3
Απάντηση: Subwoofer.. Πρόβλημα??

Καταρχήν ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις!

Μετά απο αναζήτηση που είχα κάνει, πριν ανοίξω το θέμα, το δοκίμασα ήδη και σε πρίζες άλλων δωματίων..

Με το που το αναβω αρχίζει ο θόρυβος αυτός..

Επίσης δοκίμασα το φις και απο τις 2 πλευρές, αλλά δεν παρατήρησα αισθητή διαφορά..

Με την γειωση τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Reaction score
3

Καμιά βοήθεια παιδιά? Γιατί είμαι εδω με το φιλαράκι μου και δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω..

Για να ακυρώσω την γείωση, ποιες επαφές πρέπει να τυλίξω με μονωτική?

Reaction score
3

αν φταιει το laptop αλλαξε το φις του με ενα τετοιο

http://images.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.663014.jpg
Δεν κατάλαβα τι εννοεις φίλε μου.. Για τη γειωση του sub ρωτησα τι ακριβως πρέπει να κάνω, αλλά και για το τι αλλο μπορεί να φταίει

Reaction score
3

Παιδιά καμια βοηθεια για το τι πρεπει να κανω τελικά? Δεν καταφερα να σταματήσω τον θόρυβο δυστυχώς..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Τα φις Schuko έχουν δύο μεταλλάκια για γείωση, αυτά πρέπει να μονωθούν στο sub. Αν δεν έχει Schuko, δε γίνεται τίποτα στο sub.

Αν δε δουλέψει, γειώσεις άλλων συσκευών μία-μία.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Subwoofer.. Πρόβλημα??

Τα φις Schuko έχουν δύο μεταλλάκια για γείωση, αυτά πρέπει να μονωθούν στο sub. Αν δεν έχει Schuko, δε γίνεται τίποτα στο sub.

Αν δε δουλέψει, γειώσεις άλλων συσκευών μία-μία.
Ευχαριστώ για την απαντηση φίλε μου! Εχει schuko to sub..

Πρέπει δηλαδή να τυλίξω προσεκτικά με μονωτική τα δύο μεταλλάκια?

Γιατί έκανα μια πρόχειρη προσπάθεια, αλλά δεν έμπαινε μετά το καλώδιο..:thumbsdown:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.376
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ