Subwoofer (εν τόπο χλοερό)

Reaction score
5
Καλησπέρα,

Το "ηχητικό" μέρος του συστήματος μου, αναλαμβάνει η σειρά Tantal της Jm Lab. Πρόσφατα το sub μου (sw20, http://www.focal-fr.com/gb/home/archives/tantal/sw20.htm) σε έντονα μπάσα κάνει έναν θόρυβο που δεν μπορώ να περιγράψω. Ίσως να έχει καεί (κάνει ένα πρρρ.....).

Μπορείτε να μου προτείνετε αντίστοιχης (η και καλύτερης) ποιότητας και προδιαγραφών subwoofer το οποίο να μην κοστίζει άνω των €200?

Σας ευχαριστώ πολύ

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Γιατί δεν ψάχνεις μήπως επισκευάζεται με μικρότερο κόστος?

Reaction score
7.104
Οχι υπερβολες με υπογουφερ με εικοσαρακι γουφερ (συμβατικο) :p :p
Με 200 ευρω δε παιρνεις τιποτα αξιολογο,προσπαθησε να βρεις νεο μεγαφωνο ή καποιο μοντελο της jmlab με ιδια χαρακτηριστικα.

Reaction score
5
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο το οποίο να είναι οικονομικό, θα το πάω για επιδιόρθωση. Οι στάθμες μου είναι φυσιολογικές... θα έλεγα έως αρκετά χαμηλές.

Γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ για το service ? (τηλ. διευθύνσεις κτλ)

Ευχαριστώ

Reaction score
7
Δοκιμασε να πιεσεις τον κωνο με τα χερια απο το κεντρο του προς τα μεσα να δεις αν βρισκει καπου το πηνιο και ξυνει.
Μαλλον ομως απο την περιγραφη σου εχει ξεκολλησει ο κωνος απο το πηνιο και χτυπαει επανω του το πηνιο χωρις να το μετακινει...

Εγω παλι θα σου προτεινα επισκευη του μεγαφωνου... η επισκευη του woofer ειναι ευκολη και δεν αλλοιωνει τα χαρακτηριστικα του....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas