SUBWOOFER Elac 2070 νs b&w as10 sm

Reaction score
3
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα δυο sub οποιος ξερει. SUBWOOFER Elac 2070 και SUBWOOFER B&W asw10cm.Eυxαριστω.

Reaction score
228
Δεν έχω ακούσει κανένα από τα 2 sub που αναφέρεις.
Παρόλα αυτά, προσωπικά αν είχα να διαθέσω τέτοιο ποσό για sub (1300 - 1500 ευρώ) θα κοίταγα σε εταιρία εξειδικευμένη σε sub και internet direct όπως η SVS. Πολλά παιδιά από το site έχουν πάρει sub της SVS και λένε τα καλύτερα.
Επίσης ένα άλλο μοντέλο λίγο πιο οικονομικό, είναι το Klipsch r115 SW. Θα το εξέταζα και αυτό.

Reaction score
3
Ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι λιγο ασχετος σε καποια θεματα ,θα τα δω σιγουρα και αυτα.

Reaction score
3
Ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι λιγο ασχετος σε καποια θεματα ,θα τα δω σιγουρα και αυτα.
η b&w φημίζεται για τα ηχεία της, αλλά όχι για τα woofer της...κοίταξε σε svs, velodyne και klipsch

Reaction score
262
Φιλε μου να κοιτάξεις σίγουρα τα SVS που είναι όλοι ικανοποιημένοι απο την αγορά τους και επίσης δες και το r115sw της KLIPSCH. Το εχω 2 μηνες τώρα και στις 20 ταινίες που έχω δει με παίρνουν απο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο τηλέφωνο....και ο Παπαζάχος και ο Λέκκας :gamer::gamer::gamer::gamer::gamer:

Reaction score
3
Καλημερα και παλι και ευχαριστω τους δυο νεους φιλους για την βοηθεια τους στην αποφαση μου.Παμε για r115sw της KLIPSCH γιατι το ακουσα στο σπιτι φιλου ενος φιλου μου και πραγματικα για τα λεφτα του φοβερο!!!!! Πραγματικα αυτο με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο που ειπε και ο chris audio το αισθανθηκα

Reaction score
228
Πιστεύω έχεις κάνει καλή επιλογή. Βασικά είτε αυτό το Klipsch είτε κάποιο SVS , π.χ. Το PB 2000 δύσκολα θα σε αφήσουν ανικανοποίητο.
Να ρωτήσω κάτι για την ακρόαση του Klipsch που έκανες? θυμάσαι περίπου μέγεθος χώρου?
Και κάτι άλλο παιδιά. Κάπου διάβασα οτι για να " ξυπνήσει" το r115sw, θέλει να ανεβάσεις πολύ ψηλά το gain. Ισχύει?
@chrisAudio: εσύ που το έχεις το gain ρυθμισμένο? και πού τη ρύθμιση του sub στον ενισχυτή?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale