Subwoofer out?

Reaction score
2
Ερώτηση προς ειδήμονες:

Ο ενισχυτης μου( Cary sli 80 ) έχει ένα ζεύγος RCA με την ένδειξη" subwoofer out" . Τι ακριβώς χρησιμότητα έχει αυτο; Μπας και μπορω να τον συνδέσω σε τελικό και να παίζει το ρόλο του προενισχυτη; Πείτε μου ότι έχω μαντεψει σωστά!

Ευχαριστώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Subwoofer out?

Αν εφαρμόζει κάποιο cross τότε όχι.
Δεν βρίσκω όμως κάποια πληροφορία που να αναφέρει κάτι τέτοιο.
Καλύτερα θα ήταν να τους στείλεις ένα email.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

παρ το χατζη ενα τελεφωνο,,,,,,οτι πιο γληγορο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Ένας διαιρέτης τάσης είναι, για την οδήγηση ενεργού υπογούφερ, σύμφωνα με το εγχειρίδιο του μηχανήματος.

http://www.caryaudio.com/pdfs/manuals_archive/SLI_80_V3.pdf

Θεωρητικά μπορείς να δουλέψεις τελικό αφού δεν υπάρχουν φίλτρα. Τώρα από απόδοση δεν ξέρω τι θα λέει.

Reaction score
2

Η απάντηση που μου έδωσαν απο την Cary

The signal coming out of the sub-woofer jacks is the same signal that is coming from the wiper of your volume control so you can add a sub-woofer to your stereo format.* Just plug it into your sub-woofer and adjust the volume of your sub-woofer to get the balance you like.

Δεν λένε αν μπορει να δουλέψει ως προ..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Οι λαμπάτοι ενισχυτές δεν έχουν ξεχωριστό τμήμα προενίσχυσης και τελικού σταδίου, όπως έχουν κάποιοι τρανζιστοράτοι ολοκληρωμένοι, που προφανώς έχεις στο μυαλό σου.
Δεν μπορεί να απομονωθεί προ και τελικός, όπως γίνεται αν αφαιρέσουμε τους βραχυκυκλωτήρες από ένα ολοκληρωμένο τρανζιστοράτο, αφού όλο το κύκλωμα του ενισχυτή είναι μια ενιαία βαθμίδα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος