subwoofer

Reaction score
135
Τελικά παιδιά οι ειδικοί κάτι ξέρουν έβαλα ένα sub " παλιό pa της fbt" να παίξει παρέα με τα μικρά της atc και εξεπλάγην δηλαδή τι να πω τώρα έχω κ χαμηλές και κατά ένα περίεργο τρόπο δένουν και με τις υπόλοιπες συχνότητες βέβαια για να μη φανώ υπερβολικός κλασική κ τζαζ εξαιρούνται

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.381
Φαντάσου να βάλεις και δεύτερο! Και μετά να ισοσταθμίσεις και τα δύο!

Reaction score
135
παιδιά καταλαβαίνω κ ευχαριστώ αλλά μιλάμε για ένα δωμάτιο 20 τμ για το οποίο έχει λόγο κ η γυναίκα μου και για να είμαι πιο σαφής ο λόγος που αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα είναι ότι πραγματικά κατάλαβα ότι τελικά χρειάζεται το sub ακόμα κ για μικρούς χώρους

Reaction score
11.733
Κοίταξα λίγο για απόκριση συχνότητας σε ένα φτηνό pa της fbt και είδα 130 dB και απόκριση -6 dB στα 45 Hz. Για αυτό είπα για ισοστάθμιση, για να έχεις τουλάχιστον 115 dB ευθεία από το 20-22 Hz και πάνω, ώστε να ακούσεις και το πραγματικά βαθύ χαμηλό, όσο μπορεί να δώσει το pa sub, αφού δε σου είναι απαραίτητα και τα 130 dB 133 κορυφής.

Reaction score
135
Σίγουρα δεν ξέρω από ηχητική ακουστική κ σ ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου

Reaction score
135
Κοίταξα λίγο για απόκριση συχνότητας σε ένα φτηνό pa της fbt και είδα 130 dB και απόκριση -6 dB στα 45 Hz. Για αυτό είπα για ισοστάθμιση, για να έχεις τουλάχιστον 115 dB ευθεία από το 20-22 Hz και πάνω, ώστε να ακούσεις και το πραγματικά βαθύ χαμηλό, όσο μπορεί να δώσει το pa sub, αφού δε σου είναι απαραίτητα και τα 130 dB 133 κορυφής.
Δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά το fbt απλά τώρα έχω την δεύτερη οκτάβα που πριν δεν την είχα καθόλου κ οπωσδήποτε προτιμώ τελικά να έχω λάθος μπάσο από το καθόλου επίσης να πω ότι το sub παίρνει σήμα από την xlr έξοδο του του προ οπότε από τα 60 κ πάνω παίζει μαζί με τα ηχεία " θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να φιλτράρω το σήμα μέσω του sub μια που έχει είσοδο έξοδο με φίλτρο στα 80hz αφού τα της θέσης είναι δεδομένα δεν χωράει αλλού εκτός από τη γωνία

Reaction score
135
Ναι βέβαια είναι καταρχάς δεν περνάει το σήμα μέσα από το sub και από 60 έως 80 παίζει μαζί με τα ηχεία γ αυτό και το έχω χαμηλά, όταν προμηθευτώ το κατάλληλο καλώδιο θα το δοκιμάσω" μέχρι τώρα πίστευα ότι το sub θα χαλάσει τον ήχο εντελώς κ δεν το έβαζa παρόλα αυτά για rock ακούσματα είναι οκ

Reaction score
11.733
Ναι, φρόντισε το sub ή να παίρνει σήμα κάτω από 80 Hz, ή το σήμα να μπαίνει σε είσοδό του που να εφαρμόζεται χαμηλοπερατό φίλτρο.

Reaction score
135
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα κ θα το δοκιμάσω απλά θα πρέπει να περάσει το σήμα της προενίσχυσης μέσα από ένα pa sub κ προφανώς θα υποβαθμιστεί

Reaction score
135
Καλά όλα αυτά μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν μου είπε γιατί δεν βάζω με τα atc το sub rel (T/5x) που έχω στην κατοχή μου (όπως ανάφερα) κ που είναι ίδιας φιλοσοφίας κ που μπορεί να κοπεί εύκολα από τους 60 κύκλους

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88