Subwoofer's Monitor Audio

V

VIDEOMIX

Guest
Την γνώμη σας, την άποψή σας για τα SUBWOOFER 210 και 212 της Αγγλικής
.

FB 210 Subwoofer
Frequency Response: 25Hz-140 Hz +3dB
Crossover: 40-140Hz variable
Power: 250 watts
Drive Units: Two 10" C-CAM woofers
Dimensions: 20.1" x 14.2" x 14.2"
Weight: 55 lbs.
Warranty: Three years
Price:$999

The newest addition to the Silver S line is the FB 210 subwoofer. It uses a pair of 10" C-CAM drivers, one forward-firing, one bottom-firing. The 55-pound bass-reflex cabinet is double-ported directly below the forward driver. A built-in 250W MOSFET amp supplies power. The sub is highly configurable, with speaker-level and line-level inputs, fully adjustable phase contouring, and a 40Hz -140Hz high-pass crossover. The A/V switch provides a 3dB boost in the 30Hz range and should appeal to those budding young astronauts clamoring for the ultimate in launch-pad realism. The IEC socket allows power cord swapping if desired. All Silver S Series speakers are equipped with gold-plated biwireable terminals and are magnetically shielded. With sensitivity hovering in the 91dB range, they proved an easy load for the variety of AVRs and amplifiers I had on hand.

212

Reaction score
50
Έχω ακούσει το FB 210. Ένα έχω να σου πω: είναι κυριολεκτικά... σεισμογόνο! Αλλάζει η άποψή σου για την ταινία...

V

VIDEOMIX

Guest
Boήθειαααα....!!!
Ανοίγει μόνο του ενω ειναι κλειστός ο ενισχυτής. Ακούω το βουητό του. Πως γίνεται αυτό; Τρελλό μου φαίνεται.

Reaction score
7
Λογικα παιρνει σημα ή παρασιτο και κανει ON.
Ειδικα αν ακους βουητο σημαινει οτι παιρνει καποιο σημα (το δικο μου αν δεν εχει σημα ειναι αθορυβο, αλλη μαρκα βεβαια)
Δεν εχει ρυθμιση στην ευαισθησια της εισοδου για το auto on? (low, hi, off).

Reaction score
49
Θάνο κάθησε και παρατήρησε μήπως αυτό συμβαίνει την στιγμή πχ που ανοίγει (ή σβήνει) κάποιο φως στο δωμάτιο του συστήματος σου ή κάποια άλλη συσκευή.
Το sub παίρνει ρεύμα από την μπρίζα κατ' ευθείαν ή μέσα από πολύμπριζο?

Αν είναι αυτό, βάλ' το σε πολύμπριζο που προστατεύει από υπέρταση και πιστεύω θα βρεις λύση έτσι!! :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
Ναι, ειναι σε πολύμπριζο μαζί με την tft tv μου. Το βουητό πάντως το κάνει και σε κανονική λειτουργία. Δεν ξέρω γιατι υπάρχει. Οσο για ευαισθησία, δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια ρύθμιση.

Reaction score
7
To βουητο δεν θα επρεπε να υπαρχει.
Ασε μονο αυτο στην πριζα, βγαλε το καλωδιο του σηματος, αναψε το και ακου αν εχει βομβο παλι. Επισης ελεγξε αν το φις ρευματος το δικο του εχει και ακροδεκτη γειωσης ή μονο τους 2. Αν εχει και 3ο ακροδεκτη (σουκο) απομονωσε τον πχ με ταινια.

Reaction score
13
Κατά πάσα πιθανότητα το καλώδιο που μεταφέρει το σήμ χαμηλής στάθμης δεν είναι αποτελεσματικό.Αγόρασε ένα καλύτερης ποιότητας (κοστίζουν γύρω στα 5-10 ευρώ τα 2-3 μέτρα) και θα λυθεί το πρόβλημά σου.Το είχα και εγώ με το yamaha στην αρχή ότα το πρωτοσύνδεσα με ένα απλό θωρακισμένο σαν αυτά που έχουν μέσα τα dvd όταν τα αγοραζεις και βούιζε χωρίς σήμα.Μόλις έβαλα ένα ιδιοκατασκευής θωρακισμένα καλώδιο για μικρόφωνο ! το βουητό πήρε σύνταξη :).

Reaction score
0
αυτο που ακους λεγεται βρογχοθορυβος μαλλον κατι ειναι λαθος γειωμενο τσεκαρε μια προς μια τις αλλες συσκευες αν καποια το κανει αφαιρεις τη γειωση της αν συνεχιζει μαλλον το σαμπ κρατα φορτιο οποτε το ψαχνεις

Reaction score
0
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με ενα velodyne hgs 18 το εβρισκα ανοιχτο ασχετες ωρες τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο ηταν το καλωδιο το αλαξα και τελος.(το καλωδιο που δημιουργουσε το προβλημα ηταν ixos και ειχαι τα πεντε μετρα 150 ευρω)

Reaction score
7
Κατά πάσα πιθανότητα το καλώδιο που μεταφέρει το σήμ χαμηλής στάθμης δεν είναι αποτελεσματικό.Αγόρασε ένα καλύτερης ποιότητας (κοστίζουν γύρω στα 5-10 ευρώ τα 2-3 μέτρα) και θα λυθεί το πρόβλημά σου.Το είχα και εγώ με το yamaha στην αρχή ότα το πρωτοσύνδεσα με ένα απλό θωρακισμένο σαν αυτά που έχουν μέσα τα dvd όταν τα αγοραζεις και βούιζε χωρίς σήμα.Μόλις έβαλα ένα ιδιοκατασκευής θωρακισμένα καλώδιο για μικρόφωνο ! το βουητό πήρε σύνταξη :).
... και με ουτε 1Ε το μετρο..... :mrgreen:
Τι εβαλες?
Εγω prolink, ολα τα interconnect.

Reaction score
13
Γιωργος Ανδρεαδης said:
... και με ουτε 1Ε το μετρο.....
το καλώδιο ήταν της tele (το είχα πάρει πριν από 7-8 χρόνια - μπλε χρώμα) γύρω στις 250 -300 δραχμές (τότε).
Πρίν από καιρό είχα δει κάτι έτοιμα με τιμές από 5 ευρώ και πάνω ανάλογα με τα μέτρα και "φαίνονταν" αρκετά καλά γαι την τιμή τους (επίχρυσα βύσματα RCA, χοντροί αγωγοί με πλούσια θωράκιση).Το πήρε ένας φίλος για το δικό του Yamaha και δεν του παρουσίασε κανένα πρόβλημα....

V

VIDEOMIX

Guest
θελω να αναφέρω πως το ηχείο έχει στρώσει και παίζει πολύ καλύτερα απ'ότι ήταν καινούργιο. Πολύ καλό πραγματικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas