Summertime song.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Σκέφτηκα να συγκεντρώσουμε εδώ όλα τα covers που ξέρουμε για αυτό το κομμάτι.

Ξεκινάω με Billy Stewart

Kαι συνεχίζω μ ένα cover που δεν ήξερα.

The Shake Spears - Summertime

Παρακαλώ , μέχρι 2 video σε κάθε post.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410
Ηλίας Ζάικος - Summertime

Σημειώστε ότι σύμφωνα με τη wikipedia, υπάρχουν 25.000 ηχογραφημένες εκτελέσεις του τραγουδιού "Summertime".

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.186
Μου αρέσουν οι μουσικές ιστορικές αναδρομές!

Το κομμάτι είναι σύνθεση του σπουδαίου George Gershwin για την όπερα Porgy & Bess.

Η πρώτη εκτέλεση που έγινε διάσημη ήταν της πιτσιρίκας τότε Billie Holiday, προπολεμικά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.186
Μία εκτέλεση της Annie Lennox από το τελευταίο της άλμπουμ το 2014.

Annie Lennox - Summertime

wizzy

Reaction score
22.410
H προσωπική αγαπημένη μου εκτέλεση, είναι της Trijntje Oosterhuis, βρίσκεται στο album "Strange Fruit" κι όσο κι αν έψαξα στο YouTube, δεν τη βρήκα.

Last edited:

Reaction score
4.250
H προσωπική αγαπημένη μου εκτέλεση, είναι της Trijntje Oosterhuis, βρίσκεται στο album "Strange Fruit" κι όσο κι αν έψαξα στο YouTube, δεν τη βρήκα.
Υπαρχει στο SPOTIFY! Δεν μ ενθουσιασε.

Η εκτελέση όμως από τον Gene Harris τσακιζει κοκαλα. Προσωπικα σε κατι τέτοιες εκτελεσεις θελω να βλεπω τον καλλιτεχνη. Χαλαλι του κι αν χασω κατι από ποιοτητα, το συναισθημα που κερδίζεις από την εκφραστικοτητα του καλλιτεχνη είναι αναντικαταστατο.

wizzy

Reaction score
22.410
Υπαρχει στο SPOTIFY! Δεν μ ενθουσιασε.

Η εκτελέση όμως από τον Gene Harris τσακιζει κοκαλα. Προσωπικα σε κατι τέτοιες εκτελεσεις θελω να βλεπω τον καλλιτεχνη. Χαλαλι του κι αν χασω κατι από ποιοτητα, το συναισθημα που κερδίζεις από την εκφραστικοτητα του καλλιτεχνη είναι αναντικαταστατο.
Λάκη, δεν έχω Spotify, αλλά χαίρομαι που έψαξες να βρεις την εκτέλεση και να την ακούσεις. Περί γούστου, κολοκυθόπιτα...!:)

Reaction score
4.250
Λάκη, δεν έχω Spotify, αλλά χαίρομαι που έψαξες να βρεις την εκτέλεση και να την ακούσεις. Περί γούστου, κολοκυθόπιτα...!:)
Δεν με λενε Λακη (-Βασιλης)

Οντως εγω γραφω για το γουστο μου (που δεν είναι και σταθερο!)

wizzy

Reaction score
22.410
Sorry Βασίλη, παράβλεψη - είχα συνδέσει στο μυαλό μου τον Lakiss51 με το Spotify και μου "ξέφυγε" το nickname.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.784
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo