Sunshine (2007)

Reaction score
60
Sunshine (2007)

Ντάνι Μπόιλ ενώνει και πάλι δυνάμεις με το συγγραφέα των "The Beach" και "28 Days Later" Άλεξ Γκάρλαντ και επιστρατεύει μερικούς σημαντικούς ανερχόμενους ηθοποιούς της παγκόσμιας κινηματογραφίας για ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Βρισκόμαστε στο έτος 2057.

Ο ήλιος πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει και η ανθρώπινη ζωή.

Μοναδική και τελευταία ελπίδα αποτελεί ένα πλήρωμα οκτώ ανδρών και γυναικών.

Η ομάδα ταξιδεύει στον Ήλιο έχοντας μαζί της ένα μηχάνημα που θα εμφυσήσει και πάλι ζωή στον εξασθενημένο αστέρα.

Στα βάθη του διαστήματος και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τη Γη, με την αποστολή να εξελίσσεται, οι ήρωες θα πρέπει να παλέψουν όχι μόνο για τη ζωή τους και το μέλλον της Γης, αλλά, το σημαντικότερο, για την πνευματική τους ακεραιότητα.

Kυκλοφορει 10/9/2007 απο την ODEON

Reaction score
1
Καλή ταινία για ένα 2ωρο δεν έχει όμως κάτι το ξεχωριστό.

Μου θύμισε αρκετά το 1ο Alien.

Reaction score
6
Απάντηση: Sunshine (2007)

Ο nix ξετρελάθηκε , εγω παλι την θεωρω από τις πιο ψυχοπλακωτικές επιστ φαντασιας που εχω δει.

Μα όλα στραβα τους πηγαίνανε σε αυτή την αποστολή.
Οσον αφορα την σύγκριση με το Alien αδυνατώ να βρω τα κοινα τους σημεία.
Παντως δεν εχει σχέση με το The Core όπως πίστευα μεχρι να το δω.

Reaction score
0
Κατά την γνώμη μου αδιάφορη έως κακή. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο σύμφωνα με το rating των χρηστών του imdb.

Σε μερικά σημεία κούραζαν οι τεχνικές του σκηνοθέτη να εκμαιεύσει συναίσθημα καθώς και οι χαρακτήρες έδειχναν πολύ αδύναμοι.

Κορυφαία πρόταση
μόνο για δοκιμή μαύρου σε προβολέα:)

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.158
Απάντηση: Sunshine (2007)

Πολύ καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας με φιλοσοφικές προεκτάσεις. Παρά κάποια σεναριακά μικροκενά, θεωρώ πως είναι άξιος επίγονος ταινιών σαν το "2001: Οδύσσεια του διαστήματος".

Αν περιμένετε δράση τύπου "Πόλεμος των Άστρων", κοιτάξτε αλλού βέβαια...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.051
Members
38.641
Νεότερο μέλος
roque